endokrynolog

(74 wyniki)
  • Witajcie, czy orientujecie się może gdzie znajdę dobrego endokrynologa w okolicy Katowic lub samym mieście?
  • Dziewczyny, zrobiłam badania, które zalecił mi lekarz, jeśli macie chwilkę, to zerknijcie, proszę, nim mu je pokażę, bo się denerwuję. :( Chyba nie jest za fajnie, co? trzeci d.c. FSH <0,10mIU/ml LH <0,10mIU/ml jedenasty d.c. estradiol 71,80pg/ml W skrócie fakty wyglądają następująco: - miałam dwa samoistne poronienia w pierwszym i drugim miesiącu ciąży (tzn. ciąże były dwie ;)) - mam za sobą jedną donoszoną ciążę i poród :) - zespół policyctycznych jajników + lekk...
  • jw, potrzebuje opinii endokrynologa moich wynikow (hormonow, przeciwcial tarczycowych i usg) na wizyte ginekologiczna w Invimedzie;
  • Mam Prolaktyne 1232 uIU/ml wiem ,że to bardzo dużo byłam u ginekologa rzeby dał mi coś na zbicie ale on mi powiedział ze sam nie moze ponieważ musi mieć konsultacje od endokrynologa i czy nie nie mam jakichś guzków .Chodzi o to czy prolaktyna nie jest za wysoka od przysadki mózgowej.Czy któraś tak miała i jakie badania robiła i czy je zlecał endokrynolog.Bardzo bede wdzieczna za wszystkie porady nie wiem juz co mam robic.
  • Może kogoś polecić poprosze o namaiary.Chodzi mi że był to dobry dr z endokrynologi.Będe wdzięczna:)
  • Hej! Wiem, że to pytanie pojawia sie wiele razy, ale i ja musze je też zadać: czy znacie dobrego(!) gin-endokrynologa lub ginekologa znającego się na hormonach w Katowicach, Chorzowie, Zabrzu, Bytomiu itd.? Chodziłam do jednego gin-endokrynologa w Chorzowie - wiedze to on ma, ale czuję się strasznie naciągana przez niego na kasę. Nigdy też nie pamięta czy jestem u niego pierwszy czy kolejny raz (niech mu będzie, ale on nie prowadzi mojej karty!!! tym samym nie zapisuje też moic...
  • ...a właściwie u ginekologa-endokrynologa. Mam początki niedoczynności. Zleciła mi zrobić fT3 i fT4 i od jutra Letrox25 po 1 tabletce dziennie na czczo. Poza tym mam zrobić USG, bo chce potwierdzić albo wykluczyć, że mam PCOS. Mój gin twierdzi, że nie mam, ale kto wie...:( USG miałam zrobić między 9-13 dc u ginekologa-endokrynologa, ale pojawił sie problem, bo lekarka, która to robi przyjmuje tylko raz w tygodniu a na początku grudnia jej nie ma. Będzie dopiero 13.12 a mi tego dnia...
  • Czy możecie mi polecić dobrego ginekologa-endokrynologa w Gdańsku? Przesyłam pozdrowienia w Nowym Roku:)))
  • Cześć dziewczyny. Szukam dobrego ginekologa - endokrynologa w Krakowie. Przyczytałam, że dobrym lekarzem jest dr. Sendrykowska-Krzyczkowska. Czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? Dzięki.
  • Witam, Poszukuje dobrego endokrynologa w Trojmieście, sprawa dotyczy oczywiście problemow z zajsciem w ciążę. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje Pozdrawiam Zoska
  • Poszukuje dobrego Ginekologa-Endokrynologa, z Warszawy. problemy z podwyższona prolaktyną. Moze któraś wie czy np w przychodni wojskowej na koszykowej jest jakiś dobry lekarz??? z góry dziekuje pozdrawiam
  • Poszukuję dobrego, sprawdzonego endokrynologa w Lublinie. Może ktoś mógłby jakiegoś polecić? Pzdr, katka
  • czy znacie może dobrą poradnie endokrynologiczną w Zabrzu lub Katowicach? (chodzi mi o leczenie PCOS) wiem że w Zabrzu jest na Traugutta ale ide pierwszy raz, więc jak ktoś tam był to prosze o uwagi. A i do jakiego lekarza najlepiej pójść?
  • Najchetniej na Mokotowie lub w okolicach. Moze w Luxmedzie? Napiszczie ile kosztuje wizyta. Pozdrawiam Samanta
  • Bardzo proszę o namiary na dobrego endokrynologa w Krakowie bądź okolicach. Najlepiej żeby była to kobieta, noi była zarówno ginekologiem. Ale nie jest to konieczne. Chodzi mi głównie o hormony żeńskie. Może być prywatnie. Choć wolałabymna kasę chorych. Pozdrawiam.
  • Cześć dziewczyny, mam prośbę o kontakt do dobrego endokrynologa w P-naniu. Serdecznie pozdrawiam
  • Witam za kilka dni idę do szpitala na oddział endokrynologi nie wiem czego mogę się spodziewać. Warto dodać, że rozpoznano u mnie 3 miesiące temu PCO. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczna. Pozdrawiam wszystkie kobiety i życzę wytrwałości:)
  • Moja lekarka pierwszego kontaktu dała mi skierowanie do lekarza endokrynologa. W sumie poszłam do lekarki po skierowanie na badania - na te na które może mi dać. Mowiłam o tarczycy - stwierdziła, że jest powiększona, dostałam skierowanie na TSH, FT3 i FT4 zrobiłam już sama dodatkowo. Dostałam też skierowanie na RTG tarczycy, oraz słuchajce - EKG, zleciła mi też badanie moczu, morfologia,OB, lipologia (chyba tak było napisane), K (potas??), Na (sód?) oraz cukier na czczo i cukier...
  • Bardzo mi zależy na znalezieniu w Warszawie dobrego ginekologa- endokrynologa. Może ktoś mógły mi pomóc. Miałam już dużo przykrych doświadczeń z kiepskimi lekarzami dlatego proszę o pomoc. Proszę o pomoc.
  • Witajcie!Mam straszny problem.Po raz kolejny trafilam na niekompetentnego lekarza-endokrynologa.Prosze,jezeli znacie jakiegos godnego zaufania we Wroclawiu - napiszcie!Mialam bardzo wysoka prolaktyne (170.0 ng/ml)i po dwoch tygodniach brania Bromergonu 2x1 tabl. spadla mi do 10.0 (czyli norma) i lekarz powiedzial mi,ze jest wszystko ok, po miesiacu moglam brac juz tylko jedna a potem pol na noc.Po kolejnym badaniu wogole mialam przestac,ale ... wyszlo na nim,ze znowu mam podwyzszo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się