firmy

(347 wyników)
  • Firma nie ujawania zarobkow.... Dobre! Sa pewni, ze specjalistow zatrudnia po 1800 netto. Dla takich firm Polska, to Mongolia Europy. Zarobic mozna, pracownikom dac tanio i omamic "dodatkami"! Przeca to juz bylo!
  • jak się nazywa ta nieuczciwa firma
  • Najwyższy czas wprowadzić odpowiedzialność urzędasów za takie błędy. Kluska, JTT, Gaja, firma o której pisali parę dni temu, której nazwa wyleciała mi z głowy, ile jeszcze? Cytując klasyka, panią która została szefową wrocławskiej izby skarbowej po wykończeniu JTT: "Firmy to owce, które się strzyże, a nie zarzyna".
  • "[i]Miasto posłużyło się przy tym sprytnym wybiegiem prawnym, wybierając tzw. tryb z wolnej ręki[/i]" żeby tylko "sprytny wybieg prawniczy" nie okazał się być obejściem prawa, a czynność prawna sprzeczna z prawem lub mającana celu jego obejście jest nieważna nie udawajmy że możliwe jest przeprowadzenie negocjacji z wolnej ręki przy takich kwotach i takim stani faktycznym w przecięgu kilku godzin. Od zerwania umowy z konsorcjum przedstawiciele miasta trąbili, jak to trwają ju...
  • ZARZĄD PREZES ZARZĄDU: IZABELA BOCZNIEWICZ WICEPREZES ZARZĄDU: JACEK KAMIŃSKI CZŁONEK ZARZĄDU: URSZULA JARZĘBOWSKA RADA NADZORCZA: CIEPŁY MARIUSZ JARZĘBOWSKI MACIEJ KWIECIEŃ SEBASTIAN GERARD UDZIAŁOWCY: Venture Incubator S.A. www.ventureincubator.pl KAMIŃSKI JACEK ADAM BOCZNIEWICZ IZABELA HALINA wiecej o ich praktykach na: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=82021992&v=2&s=3
  • Czy ktoś zna tą firmę?
  • Panie Misiak, KGHMu nie sprzedacie, ktoś musi kasę dorzucać do budżetu.
  • Co by tu jeszcze sp...rzedać, panowie...
  • Ciekawe- brak komentarzy! Szczekaczom zabraklo inwencji? A firmie zycze samych sukcesow. Powodzenia!!!
  • Firma rzeczywiście ma na koncie kilka budów - tylko jakich i z jaką opinią swoich klientów??? Warto się przejść i porozmawiać z mieszkańcami tych osiedli!!! Prezes rzeczywiście dobrze powiedział w artykule: "Zależało nam na tym, by było małe ..." i tak tworzą - małe, ciasne osiedla, gdzie nie można wieczorem wcisnąć samochodu. Pozostaje tylko pytanie czy komuś kto wydaje ponad 300 - 400 tys. zł zalezy na małym, ciasnym osiedlu. Przypomina mi się czas "pieknego PRL-u", małe, ciasn...
  • i od czasu przejecia wyzej wymienionych firm jakosc uslug spadla drastycznie. czemu mnie to nie dziwi. przerwy w dostawie internetu - standard
  • W dniu dzisiejszym japoński koncern DCI (chyba tak się nazywa) zdecydował się na ulokowanie swojego pierwszego zakładu produkcyjnego w Europie w ŻAROWIE (podsterfa Wałbrzyskiej SSE). Nowa fabryka ma zatrudnić 500 pracowników, głównie kobiety. Jest to już trzecia japońska inwestycja w tym mieście, w ciągu ostatnich 3 lat. W tej chwili władze Żarowa i WSSE prowadzą intensywne rozmowy z kolejnymi firmami chcącymi inwestować w tej miejscowości,w tym z kolejnymi inwestorami z Japoni. ...
  • miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,1039325.html targi pracy GW, przyjmują : Macopharma, Toyota, Siemens i kilka innych :) W sumie kilkaset miejsc pracy.
  • "Wysokie technologie" po wroclawsku :)
  • Od pazdziernika wracam do Wroclawia co mnie zreszta bardzo cieszy:) Niestety wiaze sie to z tym, ze musze znow znalezc nowa prace. Plynnie wladam jezykiem niemieckim i zalezy mi na wykorzystaniu tej umiejetnosci. Czy ktos moglby mi podac namiary na niemieckie firmy z filiami we Wroclawiu? Ostatnio pracowalam w firmie bedacej przedstawicielem dwoch niemieckich firm na Polske. Z gory dziekuje! :)
  • Wydaje mi sie, ze sprawa jest na tyle powazna, ze niezbedny jest nowy watek. Drogi budują, domy rujnują Fot. Łukasz Giza / AG Sylwia Mucha 29-06-2005 , ostatnia aktualizacja 29-06-2005 20:56 Już dwa budynki mieszkalne zostały uszkodzone podczas przebudowy ul. Sienkiewicza. Firma Ziajka, która prowadzi tu prace, nie chce jednak ich naprawić ani zapłacić odszkodowań Ziajka jest głównym wykonawcą przebudowy ul. Sienkiewicza wraz ze skrzyżowaniem z Wyszyńskie...
  • Tak pytam z ciekawości.
  • Ktoś z Was kiedyś zajrzał na takiego bloga? Przecież to jak czytanie reklam.
  • Kilkadziesiąt osób znajdzie pracę w dwóch nowych firmach, które rozpoczynają swoje inwestycje na terenie kamiennogórskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej Małej Przedsiębiorczości. Jedna z nich to przedsiębiorstwo CM3, które podejmie produkcję w Nowogrodżcu, a druga to Poliplastik, inwestująca w lubańskiej części strefy. Info: "Nasz Region"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się