firmy

(391 wyników)
  • Witajcie, po swoim ślubie w USC chciałabym zaprosić gości na lampkę szampana, do sali toastów. Pan z USC powiedział, że oni udostępniają salę, a resztą zajmuje się firma zewnętrzna. Szukam zatem firmy, która zajmuje się takimi rzeczami - znacie jakąś godną polecenia? Pozdrawiam!
  • Zastanawiamy się nad tym, czy dobrym pomysłem jest zlecenie wszystkich prac tego typu jednej firmie. Czy raczej nie lepiej jest to rozdzielić? Jakie są Wasze doświadczenia? Wiadomo - zależy nam przede wszystkim na jakości.
  • chciałam tam zorganizować swoje przyjęcie weselne,,,na miłym spotkaniu z Panią zajmującą się organizacją takich imprez się skończyło, niestety od tygodnia nie mogę doprosić się wstępnej kalkulacji imprezy, jeśli już na początku mają taki stosunek do potencjalnego klienta to ja dziękuje za taką współpracę i powierzenie tej firmie zorganizowania tak ważnego dnia w moim życiu
  • Zakładamy firmę organizującą śluby i wesela. Byłybyśmy wdzięczne za rady i wskazówki.
  • Proszę o pomoc - jestem zdecydowana na kupno sukni.W jakich sklepach firmowych powinnam szukać sukni? Proszę o rady.
  • Napiszcie proszę co myślicie o takich firmach? Czy skorzystalibyście ( lub korzystacie) z ich usług? Co jest dla Was ważne, aby taka firma oferowała? Nie ukrywam, że pytam dlatego,że od jakiegoś czasu zajmuję się tym hobbystycznie :) i myślę nad otwarciem takiej działalności. Pozdrawiam Kasia
  • Post ten ma na celu pokazanie jak może się skończyć zakup w tej sieci, ja przeszłam to na własnej skórze i może są osoby które dzięki mojej wypowiedzi unikną wielu kłopotów, ja niestety nie miałam tyle szczęścia. W dniu 18-07-2008 mój narzeczony zakupił w sieci YES pierścionek złoty z brylantami i tego samego dnia się oświadczył. Pierścionek jest skonstruowany w ten sposób, że w „koszyku” pierścionka ułożony jest kwiat z siedmiu kamieni i łapki trzymają tylko te kami...
  • Mam problem z dekoracją kościoła, wczoraj okazało się, para która bierze przed nami ślub jest już po ślubie cywilnym i raczej nie będzie chciała się dokładać na dekorację kościoła. Wychodzi na to, że zostanę sama z tym "problemem". Dowiadywałam się o koszt takiego przystrojenia i ceny wahają się w granicach 700-1500 zł :( Trochę szkoda mi wydawać tyle kasy, będziemy w kościele 30-40 min a potem wszystko trzeba uprzątnąć, no może oprócz kwiatów na ołtarzu. Pomyślałam, że może sama bym coś zor...
  • Mam doradzić bratu jakiej firmy ma wybrać pierścionek zaręczynowy. I mam problem. Czy poradzić mu duże sieciówki, czy małego jubilera. Wiadomo, że w dużych sklepach jest większy wybór, ale za to fajne modele są potem bardzo popularne. Mały jubiler może mieć pojedyncze sztuki. Tak myślałam, ale jak brat poszedł do takiego, to usłyszał żeby przyniósł katalog, to mu zrobią co będzie chciał. A w katalogu znowu "masówka". Nie wiem co robić. A jakie wy macie pierścionki zaręczynowe?
  • Czy mieliście jakies doswiadczenia z takimi firmamai?Jakie są ich cenniki? Dokładam jeszcze jeden wątek do poprzedniego:)) pozdr.E
  • W przyszlym roku dokladnie 7 czerwca biore slub i wymyslilam sobie przyjecie po slubie na swiezym powietrzu, dokladnie na dzialce za Warszawa. Zamierzamy zaprosic nablizsza rodzine i przyjaciol okolo 40 osob. Mamy tam sporo miejsca, tylko brakuje nam pewnych waznych detali. Poszukuje firmy, ktora zajmuje sie wynajeciem namiotow, stolow, krzesel, obruskow itp bez jedzenia. Moze znacie i mozecie polecic? Przy okazji pozdrawiam wszystkir szykujace sie panny mlode. Martyna
  • czy korzystacie z firm organizujących ślub i wesele? czy lepiej wszystko zorganizować samemu? jeżeli korzystacie lub korzystaliście z firmy to podeślijcie jakiś dobry namiar, proszę :-)) i napiszcie ile to mniej więcej kosztuje
  • Szukam wszystkich, którzy zostali wprowadzeni w błąd przez firmę BUMIX z Katowic-Giszowca, szczególnie tych, którzy uslyszeli bajeczkę o "niekompatybilności posiadanych sprzetów" z płytami nagranym przez ta "firmę" Uważajcie na nich Dziękujemy za pomoc prosze o kontakt mailowy :patunia2@interia.pl
  • Witam, Mieszkam w Warszawie, ale pochodzę ze Śląska, tam też będę brać ślub - we wrześniu przyszłego roku. Troszkę przeraża mnie organizowanie tego na odległość - w związku z czym - czy polecacie jakąś konkretną firmę organizującą wesela ze Śląska? Lub, czy wziąć firmę z Warszawy? (nie wiem, czy organizują na odległość). Jak to finansowo wychodzi? Dużo drożej?
  • jakie firmy, sklepy polecacie z sukniami ślubnymi???jestem ze ślaska, chodź mogą też być jakieś sklepy dalej:)
  • Jakich firm kupujecie soki niegazowane oraz jakie rodzaje?
  • Czy któraś z was korzysta z usług firmy, wykonującej kompleksowo dekoracje? Nam zależy przede wszystkim na przyozdobieniu sali, ale fajnie, gdyby przy okazji udało się załatwić sprawę wiązanki ślubnej oraz dekoracji samochodu. Przeglądałam trochę stron, ale większość firm nie podaje nawet orientacyjnych cen, i trochę trudno się zorientować. Jeśli więc któraś z was ma jakieś doświadczenia i ewentualnie kogoś poleca (rejon Warszawy) - byłabym wdzięczna...
  • Witam :) Zastanawiam się nad nad poszerzeniem swojej działalności o usługi dekoratorskie-ślubne. Stąd moje pytanie;)
  • Czesc wszystkim! Czy ktos z was,albo z waszych znajomych korzystal z firmy WORLD VIDEO z Warszawy?Jesli tak to prosze o opinie.
  • Może ktoś potrafi mi powiedzieć co za firma szyjąca suknie ślubne kryje się pod skrótem SS. Wybrałam suknię tej firmy i sprzedawczyni zapisałam mi tylko ten skrót i numer. Chciałam sprawdzić w internecie i zupełnie nie mogę znaleźć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się