firmy

(254 wyniki)
  • Witam, przymierzam się do kupna fotela spacerowego do wózka mutsy 4rider. Pytanie czy muszę kupić go także z mutsy czy można użyć adapterów i rozglądać się za innymi firmami.
  • Prawie po każdym spacerze z naszą 1.5 miesięczną córeczką wracamy z przebitym kołem albo kołami (jeździmy po zwykłych miejskich chodnikach). Wulkanizator stwierdził, że to wada opon i dętek, a producęt po mojej interwencji stwierdził że może mi odpłatnie przesłać komplet dętek poniewarz według zasad gwarancji dętki i opony takowej nie podlegają... i tak naprawde po zapłaceniu 1 300 za wózek musze teraz zapłacić w serwisie rowerowym za nowe dętki i opony :(
  • mam spacerowke jane. super ale maly kosz. chce kupic maly, tani wozek. mysle o coneco flash. ma duzy kosz na zakupy. moje pytanie do posiadaczek wozkow tej firmy- a szczegolnie tego-czy jestescie zadowolone? a jesli tak lub nie to dlaczego? ten flash ma nisko budke( syn ma prawie 2,5), to chyba jest wada? czy kosz mimo ze jest napisane do 2 kg sprosta ciezszym zakupom( ok 4-5 kg)? no i ogolnie jak sie prowadzi? potrzebuje go na zmiane z jane na zakupy i plac zabaw na najdalej 1,...
  • Poniewaz sprzedalam teutonie FUn a w spacerowce Jane Carrera Pro pekal cos nad kolem, kupilam szybko i taniutko wozek tej firmy,jakis stary model z przekladana raczka i jestem zachwycona! Swietnie zrobiony, widac niemiecka precyzje, porzadna amortyzacja, plynie po sniegu:) Jak oceniacie ogolnie te wozki? Nie wiem po co wydawalma prawie 2 tys na Teutonie jak tu mam bardzo podobne rozwiazania (fakt ze jest duzy!). Napiszcie cos o tej firmie bom ciekawa:)
  • Zastanawiam się nad wyborem wózka tej firmy (modele Sprinter lub Speed). Proszę o Wasze opinie na ich temat lub informację, gdzie je można kupić (oprócz sklepu internetowego).
  • Jak w temacie Zastanawiamy się nad zakupem wózka firmy Mikado - model Boston lub Ox-ford(a może City car). Cena wózka + wyposażenie są bardzo kuszące. Niestety w Trójmieście i okolicy nie można zobaczyć tych wózków na żywo(w sklepie). Przeczytałam na różnych forach opinie - i są raczej pozytywne. Dlatego proszę forumki o opinie - i piszcie który model macie :)
  • Witam, chciałabym zapytać sie co sądzicie o wózkach firmy CHICCO. Bardzo pasuje mi design i waga spacerówek (przydatne przy schodach w bloku:)) czy ktoś ma niemiłe doświadczenia z tą firmą? Cenowo po sprawdzeniu korzystnie wyszedł sklep Poproszę o opinie Pozdrawiam Dorota
  • Ostrzegam wszystkich chcących dokonać zakupu wózka GRACO, JANE. Firma Euro-Trade z siedzibą w Krakowie jest jedynym dystrybutorem, a zarazem serwisem powyższych produktów. Firma niestety nastawiona jest jedynie na zysk. Klienta traktuje się jak zło konieczne. Na części zamienne czeka się tygodniami !!! Nikomu nie życzę kontaktu z tą firmą. Ci którzy mieli pecha korzystać z serwisu wiedzą o co chodzi. Pamiętajcie, że wózki na naszych chodnikach psują się często, a awaria wózka zakupion...
  • czy to jest firma matka I'coo i Esprit? jeśli nie to co je wiąże??? Planuję zakup tegoż wózka i nie wiem poniewaz jesli jest to wspólna firma z I/coo to super, bo znam ją wiem że jest solidna a jeśli nie... kurcze wie ktoś może? albo może któraś z WAs zna te wózki i może mi coś o nich powiedzieć, jedyną moją obawę sieje niska cena :/ oczywiscie dobrze ze wozki sa tanie ale najczesciej tanie malo znane firmy to badziewia no nie oszukujmy sie...
  • Witam, mam prośbę o informacje na temat wózków firmy TAKO. Wózki prezentują się ładnie, ale nie wiem jaka jest jakość ich produktów, nigdy się z tą firmą nie spotkałam. Pozdrawiam, Magda
  • Niedługo zostanę mamą i zastanawiam się nad wózkiem: jaka marka no i jak ma wyglądać. Chciałabym żeby był to wózek wielofunkcyjny i nie drogi.Myślałam o nowym tanim albo jakimś markowym ale używanym. Firma Polak? Czy ktoś użytkował te wózki???
  • www.allegro.pl/item550144829_ultralekki_wozek_vivi_extra_gratisy.html Zwróciłam na niego uwagę bo podobają mi się wózki w tym stylu i ma podane dobre parametry tzn. wysokośc oparcia aż 50 cm, głębokośc siedziska 30 a szerokośc 40cm. Magic3 czy moon fit albo nurse futura i inne tego typu maja siedziska o wymiarach ok 33 szerokośc,23 głębokośc i wysokośc oparcia 43. Zastanawiam się czy to nie jakaś ściema. Czy ktoś ma albo widział na żywo ten wózeczek. Firma raczej nie znana ale... kto ...
  • www.allegro.pl/item94354139_wozek_wielofunkcyjny_anmar_fox_super_oferta_.html proszę zapoznać się z wózkiem, w razie czego pytania kierowac na podanego na str @ . Ze swojej str gorąco polecam, to ulepszony model a ogólnie wózki tej firmy cieszą się bdb opinią wśród kupujących! Wózek posiada wszystko czym powinien się charakteryzować tego typu wózek a przy tym jest w atrakcyjnej cenie. proszę również o opinie na jego temat.
  • słyszałam o polskich firmach ( poza x-landerem), które produkuja dobre i niedrogie gondole, czy możecie podać mi ich nazwy. Byłam już w wielu sklepach i nic nie znalazłam. dziękuję za pomoc
  • Pierwszy raz spotykam się z tą firmą, cena niby nie straszna, ale sama nie wiem, zobaczcie ten wózeczek, bo na zdjęciu ładny ale na zdjęciu wszystko jest ładne, za miesiąc chce przesadzić malucha 7 miesięcznego do lżejszej spacerówki i nie wiem czy ten warto kupić??? Może ktoś miał do czynienia z tą firmą??? www.allegro.pl/item170940281_nowy_wozek_komfortowy_50_ceny_francja_grat is_.html
  • Czy dobrze się prowadzi, czy jest wygodny i ile faktycznie waży. Będę wdzięczna za opinie.
  • Chciałabym dowiedzieć się czy może miał ktoś wózek tej firmy, ja szczerze mówiąc nie widziałam jej w żadnym sklepie ale jest na allegro... proszę o opinię.
  • Bardzo proszę o poradę dotyczącą łożeczka turystycznego.Kupuję je na prezent z okazji chrztu i chcę wybrać jakieś dobre jakościowo, cena nie gra roli. Oglądałam już kilkadziesiąt łozeczek i w sklepach i w necie i nie wiem jakie wybrać. Jak na razie najlepsze opinie w necie ma firma Graco. Może ktoś mi coś doradzi z własnego doświadczenia.
  • chcemy kupic jakąś spacerówkę składaną w systemie parasolki, z koszem na zakupy i pełną regulacją oparcia, solidną i niedrogą.. poradźcie mi jakiś model? co myślicie o Coneco Polo? albo "ORINOKO LUX" FIRMY EUROBABY ? albo co innego? pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się