firmy

(408 wyników)
  • Ostrzegam wszystkich przed tą firmą. Drzwi maja fajne, ceny tez ciekawe, pan ktory przychodzi spisac umowę calkiem konkretny. Natomiast dalej juz zaczynaja sie schody, pan ktory odbiera telefony w siedzibie firmy, jest chamski , nieuprzejmy , i robi łaskę ze udzieli jakichkolwiek informacji. Szkoda, bo myslalam ze teraz dba sie o klienta a nie miesza go z błotem, widocznie sie mylilam.
  • Witam co powiecie o firmie AFI w Dziecmorowicach, warto tam kupić okna czy raczej nie ?
  • Była Prezes MZB Sp. z o.o. - pani Muszyńska - Szmaj otworzyła firmę, zarządzającą nieruchomościami Sama nie ma licencji, więc wyciągnęła z MZB doświadczoną pracownicę
  • jak firma może mówić o kryzysie właściwie zasłaniać się kryzysem aby nie dać choć stówki podwyżki. Kto cierpi z powodu kryzysu- firma moja jest głównie exporterem i kiedy euro kosztowało 2 zł narzekała teraz euro kosztuje 4,5 zł i dalej narzeka choć jej przychody ze sprzedaży wzrosły ponad 100% w ciągu kilku lat a ja dostałem jakieś może 150 zł wszystkiego, a przecież płaci w zł. surowce potrzebne do produkcji też kupuje nasze polskie a prezes jak zarabiał 20 tysi to teraz 40 i narzeka ,że ws...
  • Korzysta ktoś może z usług ifirmy lub wfirmy w celu rozliczenia jednoosobowej działalności gospodarczej ? czy laik sobie tam poradzi? oszczędności byłyby wymierne w biurze rachunkowym trzeba zapłacić 150 200zł a tu około 40zł.
  • jak w tytule?
  • Chciałabym zrobic kuchnię w zabudowie.Gdzie najlepiej się udać i do kogo? Kto zrobi w miarę nie drogo i solidnie?
  • Mam dosy,ć butow z Deichamana i CCC ktore szybko sie rozwalaja. Chcialabym zaczac kupowac buty lepszej jakosci ale w zasadzie nie wie gdzie dla mlodej osoby w wieku 24 lat mozna znalezc lepszej jakosci buty w Walbrzychu.. Jaka firme mozecie polecic i gdzie buty polecanej firmy mozna kupic ( moze byc tez Wroclaw, bo studiuje tam)
  • Kierowniczka tej firmy poniża swoich pracownikow,codzienne epitety,totalne upodlenie,a wszysto to trzeba znosić za 1250zł na ręke.
  • Witam! Szukam namiaru na solidną firmę w Wałbrzychu lub okolicach wstawiającą porządne okna PCV. Za wszelkie informacje dziękuję:)
  • Witam.Czy ktoś z Was miał problem z firmą windykacyjną?Jakich argumentów używają dzwoniąc do Was z nakłanianiem do spłaty zadłużenia??
  • Witam, Jakie macie opinie na temat firmy Tristone? Jakie tam są zarobki? Warunki?
  • Witam, chciałabym przestrzec wszystkich przed firmą SUDETY INVEST oraz EUROPLUS z siedzibą w Wałbrzychu przy ul.Długiej.Obie firmy prowadza dwaj panowie ,Jarosław Klonowski i Wojtek Śnieżek.Krętacze,oszuści i nic więcej.Mąż pracował u tych panów przez 4 miesiące.Niestety,nie otrzymał wynagrodzenia mimo usilnych próśb.Za każdym razem raz na tydzień lub dwa, otrzymywał zaliczkę 100-200 zł.Żadnej umowy o pracę,zadnego ubezpieczenia kompletnie nic.Usilne prośby kończyły się fiaskiem. Panowie tłu...
  • Szukam dobrej firmy zajmującej się instalacjami CO i wodno kanalizacyjnymi, kogo polecacie, z doświadczenia?
  • Szukam rzetelnej i sprawdzonej firmy z Wałbrzycha lub okolic,która montuje rolety antywłamaniowe,nie podróbki.
  • Proszę o opinie na temat pracy w tej firmie, atmosfera zarobki, rotacja pracowników. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Słuchajcie potrzebuje informacji ile może kosztować zrobienie instalacji gazowej, elektrycznej, kanalizacyjnej i pod odkurzacz centralny w domku okolo 150m2. moze ktoś poleci dobrą firme...
  • Witam Czy ktoś posiada telefon biznesowy? Ja zastanawiam się nad ofertą miedzy Play a Orange i kurde mam mocny dylemat... Chciałbym także zakupić u jednego z operatorów HTC Desire Ale w Play jest mocna oferta natomiast telefon ponad tyś. Za to w Orange telefon tanio a oferta z dupy :( Może ktoś coś poleci :-)
  • Potrzebna firma z sukcesami, która wypozycjonuje stronę i <b<się na tym zna.</b> Warunek konieczny żeby uniknąć bana z google.
  • Widziałem ostatnio ogłoszenie Darex-Świebodzice firma specjalizująca sie w motoryzacji i w AGD. Poszukuja ludzi do pracy. Moze ktos ma jakies doswiadczenia z ta firma?? Jakie sa tam warunki pracy itp itd. Interesują mnie wszystkie informacje na jej temat;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się