Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      firmy

firmy

(203 wyniki)
    • Na początku wszystko ok miła rozmowa,potem prace, które trzeba dobrze samemu sprawdzic.Jak juź usuną usterki to płatność i "niby" gwarancja na wykonane prace - zapomnij nie doprosisz się o przyjaz pracownikòw tej firmy aby poprawili swoje partactwo. Więc nie polecam!
    • Jeżeli cokolwiek wiecie na temat tej firmy, wykonania mebli to będę wdzięczna za opinie.
    • Co o tej firmie należy wiedzieć? Kto wie?
    • Chcę ostrzec przed zakupem kłamanych wyrobów wędliniarskich firmy Maxpol z Kużni Raciborskiej. sklepy mieszczą się w zabrzu na ulicach: ślęczka 24 bytomskiej 38A tarnopolskiej 57 olchowej 2b Zabrze - rokitnica ul. budowlanych 30 Przechodząc do tematu : W sklepie na ul. ślęczka 24 kupiłam szynkę bez konserwantów po 26zł za kg. Ważyła 1,8kg, w tym ma 40 dag tłuszczu. Jest łykowata wręcz drzewiasta w konsumpcji, bez smaku i zapachu szynki. Co najgorsze, to z wnętrza jej zaczę...
    • Z duza niechecia niestety musze ostrzec przd ta firma. Padly mi w trasie wszystkie swiatla stop, jade do pierwszego lepszego warsztatu i mnie odsylaja do elektromechanika, no to do firmy darex - bo ich kojarzylem. Na dzien dobry mowia 50 zl za przeglad w cenie usuniecie usterki jesli jest mala. W poczekalni po chwili powiedzial "szef" ze to automat stopu i ze nie maja czesci. Jako ze sie spieszylem to nie chcialo mi sie szukac czesci bo mi nie powiedziei ile taka czesc kosztuje. Po drodze wpa...
    • Co sądzicie o firmach które płacą swym pracownikom minimalne stawki, odprowadzaja minimalne składki? Pracownicy firm prywatnych często muszą pracować ponad normę czasu i są wykorzystywani, a ich "niby szefowie" żyja ponad stan. Czy to jest normalne? Czy im nie wstyd? Moim zdaniem to gańba.Kosztem tych pracowników chcą sie szybko wzbogacić. Często sami nic nie umią a zarabiają na wiedzy i umiejetnościach swoich pracowników.Co o tym sądzicie?
    • W odpowiedzi na ich wynurzenia, cytowanie na swej stronie wypowiedzi pokroju "Mam miec 2 Mb,a chodzi 1.5 do 1.8 Mb.Ostatnio czeste braki bez powiadomienia." w celu ataków na inne firmy (tym przypadku Vectre), a pomijanie bardziej karygodnych i szokujących działań firmy Debacom. Cytat komentarza jednego z userów z ich strony dot. w/w sprawy nt. internetu vectra: "znam takich co mówią że dają 10 a leci 20 i więcej ;-0" i moja odpowiedź. Umieszczam celowo tutaj, tam za mała oglądalność,...
    • w styczniu dokonałem zakupu okien w tej firmie za kwotę ok 3000 zł, zapłaciłem gotówka, okna dotarły do mnie z opóżnieniem, uszkodzone, niekompletne, właściciel odmówił reklamacji twierdząc ze sam gdzieś zapodziałem brakujące części, miał przyjechać w ciągu tygodnia sprawdzić resztę, tymczasem minęły już dwa miesiące i jedyne co usłyszałem dzisiaj to że niemam daleko sam moge przyjechać, właściciel podczas rozmowy był bardzo arogancki i niemiły, a gdy powiedziałem mu że niezgadzam się b...
    • Kobiety zamężne i singielki mają trudności z drobnymi usługami technicznymi, z którymi sobie nie radzą. A to cieknący kran, zawieszenie lampy, zabudowa karniszy, niedomykanie się drzwi, zawieszenie obrazu, umycie okien czy wyprowadzenie psa itp. Dlatego, chętnie widziany byłby odpłatny serwis objazdowy w naszym mieście. Są mężczyżni "złote rączki", którzy potrafią temu sprostać. Zatem Panowie do dzieła. Zamówienia czekają. W innych miastach takie firmy jedno-osobo...
    • ich zawrotna prędkosc jak nikogo nie ma to 100 kbs jak wejdzie kilka osob to jeszcze spada co za szajs!!!!!!!!!!!
    • t.j w temacie.
    • Witam, Zamierzam zainwestować w szafę pod zabudowę (przedpokój). Czy możecie polecić solidne, fachowe firmy z Zabrza i okolic wykonujące taką usługę.Dzięki za pomoc, Pozdrawiam. Robert
    • Zastanawiam się nad wymianą właśnie na takie energooszczędne okna z podwójną lub potrójną szybą wypełnioną gazem, 6-cio komorowe. Ja mam jeszcze okna rechau i szyba w oknie bez gazu . Czy po takiej wymianie będę miał cieplej w domu ?
    • Nadworny fotograf i grafik-plakaciarz w kryzysie? O co chodzi?
    • Miłym głosem pani w słuchawce oznajmia ci ze wygrałeś kolacje i pobyt 7-dniowy w hotelu w kurorcie , idziesz na wyznaczoną kolację a tam okazuje się że kolacja i owszem ale między czasie musisz wysłuchać i obejrzeć pokazu związanego z reklamą naczyń i robota . Na zakończenie spotkania dostajecie czek hotelowy, dla dwóch osób z którego wynika jasno że możesz skorzystać z niego za wyjątkiem miesięcy czerwiec, lipiec i sierpień , ważność czeku 6 miesięcy i jeszcze jeden haczyk czek uprawn...
    • bo ja tak a pan chyba zwinął interes..........
    • Zróbmy listę firm zabrzańskich , które łamią przepisy. Zgłaszajcie tu te nieprawidlowości.
    • Najlepszym przykladem jest ul. Łączna w Zabrzu. Położona zostala kanalizacja a teraz z powrotem wszystko odkopane i zaczela sie powtorna wymiana rur!!! Kto za to placi???? Nie mowiac jusz o burdelu jaki istnieje na tej drodze. Ludzie nie moga jezdzic samochodami, rowerami a jeden Pan jezdzacy wozkiem inwalidzkim jest odciety od swiata. Gdzie jest k...a porzadek?!?!?! Pani prezydent prosze podjechac i zobaczyc co sie tu wyczynia!!!
    • Założyłem sobie internet w firmie Protonet. To był mój największy błąd życiowy Panowie przyszli zainstalowali kable i poszli. Dzień później przyszedł Pan i włączył wtyczkę z internetu do mojego komputera. Podpisałem niestety umowę. Zapłaciłem 122 zł za instalację. Okazało się wysyłanie danych jest strasznie powolne 10 KB/s. Jak zamawiałem internet, pani przez telefon nic nie wspominała że wysyłanie danych jest takie wolne. Mówiła że transfer danych jest 500 KB/s. Niestety odbieranie pl...
    • Czy ktos mial do czynienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się