Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      firmy

firmy

(621 wyników)
    • Przestrzegam Panstwa przed niezetelna firma ktora bierze od ludzi zaliczki na materialy- glazura, terakota, armatura, wyposazenie lazienek, nie oddajac ich nigdy i nie dostarczajac towaru. Wplacajac pieniadze jest okreslany termin ustnie , ktory nie jest przestrzeegany.Nikt do nas nawet nie zadzwonil i nie powiadomil ze zapomniano o naszym zamowieniu, moje telefony byly kwitowane, ze tir sie rozladowuje. Tak naprawde jest tam taki balagan ze nigdy nie wiadomo kiey bedzie zamowiony ...
    • zaoferowac jakis solidny stolarz ? Witam forumowiczow i fachowcow. Od paru tygodni rozgladam sie za meblami kuchennymi i stwierdzam ze spora wiekszosc producentow bazuje na tych samych komponentach a mianowicie plyty chonopol,egger zawiasy blum hettich prowadnice blum podnosniki blum oczywiscie zdarza sie ze ktos uzywa innych komponentow ale to co wyzej wymienione jest oferowane w ponad 70 procentach mebli w tym rowniez przez wyzej wymieniona firme R...
    • omijajcie wielkim łukiem tę "firmę", jeśli nie chcecie stracić zdrowia, czasu i pieniędzy, z taką jakością mebli na zamówienie nie spotkałem się nawet za czasów produktów komuny, ceny z sufitu horrendalnie wysokie, a terminy: np 1,5 miesiąca po ustalonym terminie w umowie, bo szafki 3 razy do poprawki wracały!! oczywiście nie ma żadnej rekompensaty, że o słowie przepraszam nie wspomnę, wszystko mam udokumentowane zdjęciami kuchennych bubli, a odbiór "super jakości i zgodności" z umową mebli, ...
    • Witam wszystkich Poszukuję usilnie od kilku tygodni opinii,oraz ew. namiarów na solidną firmę (stolarza) która wykona meble w kuchni,ewentualnie też w łazience i szafy wnękowe- z Warszawy i okolic.Może macie kogoś solidnego do polecenia...? Słyszałam o firmie Kama Design z Jabłonnej k/Warszawy czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc i opinie:)
    • Witam, Mam zamiar w tej firmie zamówić meble kuchenne, czy ktoś miał z tą firmą do czynienia. Bardzo zależy mi na opinii.
    • Polećcie proszę jakies przetestowane zakłady stolarskie do zrobienia mebli kuchennych - naprawdę już zaczęłam myśleć o ikei jak zobaczyłam jak niby fachowcy potrafią "odstawić kuchnię". Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam
    • Witam zastanawiam się nad wyborem AGD, a dokładnie płyta indukcyjna, piekarnik elektryczny, zmywarka,lodówka, wyciąg. Taki bardzo podstawowy zestaw. Co byście polecili,produkty jakiej firmy/firm. Pozdrawiam
    • Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy (okolice Warszawy). Firma zajmuje się produkcją mebli kuchennych, szaf itp. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Ewa
    • Chciałbym wszystkich przestrzec przed firmą Geko (meble kuchenne, sklep przy placu Grzybowskim i gdzieś w Wilanowie). Kilka lat temu firma nazywała się jeszcze Henko. Robiliśmy u nich kuchnię, wtedy było wszystko ok. Teraz robimy drugą, w nowym domu, i jest tragedia. Montaż miał być na początku maja. Do dziś mam tylko część kuchni, ale nie jest zrobiona na tyle, by można było ją używać. Czyli już prawie dwa miesiące bez kuchni, a w domu dwójka małych dzieci. Najbardziej wkurzają...
    • Witam! Właśnie przeprowadzamy się do nowego mieszkania i chcieliśmy odnowić sobie łazienkę. Jest ona dość mała. Chcielibyśmy urządzić ją tak, by była najbardziej funkcjonalna. Przeglądałam oferty firmy Aquaform i proponują oni ciekawe rozwiązania łazienkowe. Czy ktoś z Was ma może jakieś produkty Aqua? Jak się sprawdzają? Chodzi o meble, armaturę, kabiny prysznicowe, itp. Proszę o opinie.
    • UWAGA NA FIRMĘ ARTANE Z WARSZAWY AL. KRAKOWSKA 99!!! Wyjątkowo nierzetelni, niesolidni i nieuczciwi. Zakupione meble kuchenne do dziś (ponad 6 miesięcy) nie są zmontowane tak jak być powinny. Umowa bardzo niekorzystna dla klienta, w efekcie meble zrzucono mi na podwórku, żądając całej sumy, bo inaczej przepadnie zaliczka! O miesięcznym opóźnieniu nie wspomnę. Montaż mebli miał być w cenie, ale robi to jakiś podwykonawca (mistrzostwo świata nieprofesjonalizmu!), a firma ARTANE ma to w …...
    • Jak już wybieracie firmę DANKEN to musicie wiedzieć, że kuchni nie będziecie mieli dopracowanej jak być powinna. W moim przypadku po 9 miesiącach przepychania się z w/w firmą aby usuneła usterki i wady projektowe w końcu musiałem oddać sprawę do sądu. Firma Danken ma stare komunistyczne podejście do klienta. Jedyne lekarstwo na tą firmę jak już z nimi współpracujecie to: 1. w umowie domagajcie się wysokich odsetek lub kary umownej, jeśli firma w ciągu 2 miesięcy nie usunie usterek...
    • Proszę o polecenie mi miejsca gdzie mogę kupić miedziane umywalki. Widziałem 2 firmy Copper House i chyba Kalory Meksyku. Może jakiś opinie? Z góry dzięki za pomoc
    • Zdecydowanie odradzam wszystkim jakiekolwiek zakupy w firmie AWIP znajdującej się w salonach sieci TTW OPEX oraz na ulicy Bartyckiej. Dokonałem zakupu deszczownicy firmy Kohler (również odradzam kontakt i zakupy w tej firmie!), po tym jak została mi polecona przez sprzedawców w firmie AWIP w TTW Opex w al.Jerozolimskich. Po 2 tygodniach oczekiwania i wstrzymaniu remontu mieszkania dostałem towar. Koszt 3300 pln ! Po rozpakowaniu deszczownicy, okazało się, że brakuje rurek doprowadzających wod...
    • Witam, Czy ktos mial juz jakies doswiadczenia z ponizej wymienionymi firmami? Kuchniewenex Marion z Bielka Bialej Format z Krakowa Decoline z Katowic Kuchnie.malopolska Simo Dziekuje za wszelkie wskazowki.
    • Ogladałam ofertę tej firmy w Sosnowcu na Ul.Kościelnej 16/211 i muszę przyznać ceny i kabiny rewelacyjne.Jestem zainteresowana kabiną "full wypasioną" z hydromasażem,sauną ,jaccuzi, dezynfekcją ozonową.Miło zaskoczyła mnie cena tego cudeńka:3490 zł.!Cena zaskakujaco niska jak na kabinę o wymiarach 150 na 90 z profilowana wanna i zagłówkiem?.Czy zakupił ktoś produkt tego sprzedawcy i jest zadowolony?Sprzedają również na Allegro: www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell
    • Ciąg moich problemów z firmą Dario z Łodzi ul. Rzgowska chyba nigdy się nie skończy - nie mogę skontaktować się z właścicielem, bo nie chce ze mną rozmawiać, nie chce również polubownie załatwić naszego sporu, który ciągnie się już 6 miesięcy. Pozostaje tylko sąd. Czy ktoś ma podobne doświadczenia???
    • Na allegro znalazlam WC i bidet (sa tez obecni na ebay), linia przyjemna, daja 5 lat gwarancji. Firma jest z Poznania, a oryginalnie z Hamburga. Ale nie moge znalezc zadnych informacji od uzytkownikow, moze ktos cos slyszal? Tu link do aukcji: www.allegro.pl/item546973139_lux_aqua_oryginal_wc_wiszace_deska_wolnoopadaja.html
    • znalazłam w necie dobrą ofertę zakupu ślicznej mozaiki szklanej - martwi mnie tylko jedna rzecz - sprzedawca pisze, że producentem jest firma SPANZA a ja nic nie mogę na ten temat znaleźć - czy ktoś wogóle spotkał się z taką firmą?
    • witam, planuję do łazienki kupić parę produktów firmy Durasan: kabina prysznicowa, umywalka, baterie - poszukuję opinii czy to solidna firma i dobre produktu, póki co trafiła mi się jedna że szkło samo pęklo w kabinie prysznicowej co jest zdecydowanie niefajne, dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się