firmy

(1446 wyników)
  • Wiadomo, ze kazda firma ma jakies buble, ale tak generalnie - czy sa wg. Was jakies polskie firmy kosmetyczne, ktorym ufacie na tyle, ze mozecie w ciemno kupowac ich produkty z pewnoscia, ze sie nie zawiedziecie (poza tymi nielicznymi wyjatkami-bublami)?
  • Hej Dziewczyny! Byłam dziś u kosmetyczki i poleciła mi tę firmę.Co Wy o niej myślicie? Co mogłybyście polecić? Pozdr.:)
  • Nowa, apteczna firma, nie tania ale i nie taka droga, podobno zbiera dobre recenzje. Ale ze to tylko jakies zaslyszane nie wiadomo czyje gadanie chcialabym sie dowiedziec, co sadzicie o tej firmie? (Nuxe). Dzieki
  • Czy przeszkadza wam otoczka reklamowa kosmetyków kierowana nie do was? Chodzi mi o to, czy w kosmetykach (np. kolorowych) poszukujecie tylko i wyłącznie trwałości i jakości, bez względu na to do kogo są one adresowane? Chodzi mi głównie o popularne kosmetyki, które są kierowane do nastolatek i młodych kobiet, dajmy na to, Manhattan lub Rimmel. Znajdujecie tam dobry jakościowo kosmetyk, ale z krzykliwą reklamą/opakowaniem. Zostajecie przy nim czy szukacie "elegantszego"? Pytam, bo złapałam się...
  • Profesjonalne kosmetyki fryzjerskie- chyba francuskie nazwa firmy: kastel (nie mam zielonego pojecia jak się pisze).
  • Kolorówka ma dużo fajnych odcieni i barw ale jest też dość droga. Zastanawiam się, czy rzeczywiście warta swojej ceny. Chciałabym zakupić cienie i szminkę ale 90 zł za taką która miała by się okazać przeciętna-to zdecydowanie za dużo. Dziewczyny co sądzicie na temat trwałości i jakości kolorówki z MAC?
  • Jaką firmę polecacie jeżeli chodzi o prostownicę i jaka jest najlepsza do włosów kręconych, cienkich, długich. Czy grubość prostownicy ma jakieś znaczenie i jakiej mocy.
  • Witam, ostatnio naszło mnie pytanie postawione w temacie.... bo stosuję kremy na dzien i na noc, podkład, toniki, demakijaże i nawet Pore Minimizing estee lauder pod krem, ale wszystko innych firm. Niby nic mi sie ze skóranie dzieje.... jestem z kazdego dobranego kosmetyku zadowolona, ale czy tak mozna...? Czy raczej powinno się stosowac całe serie? Asia
  • niestety ostatnio sie dowiedzialam ze np. Lacoste testuje produkty na zwierzetach i nie jest aprobowane przez Peta jako cruelty free, i tu jest lista tych firm ktore sa przyjazne i nie testuja na zwierzetach: www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/default.aspx
  • Moja mama szukajac pracy trafila na Herbalife. Widze, ze niezle ja zbajerowali, bo ma ochote sprobowac pracy tam. Praktycznie nic nie wiem o tej firmie, przeszukalam forum - nadal malo, na innych portalach tez wiele nie znalazlam. Prosilabym o opinie o samej firmie i wspolpracy z nimi, o tych cud- suplementach i dietach odchudzajacych oraz o kosmetykach.
  • Witam. Założyłam ten wątek żeby ostrzec młode dziewczyny przed zostaniem konsultantka... Odrazu zaznaczam że nie będe pisała o jakości kosmetyków tej firmy (zdania są podzielone) . Napisze natomiast o beznadziejnym traktowaniu konsultantek. Siedziałam w tej firmie 5 lat. Wyrobiłam sobie marke dobrej konsultantki ,klientki radziły mi się w kwesti doboru kosmetyków , nigdy nie miałam żadnej reklamacji. Problemy zaczeły się kiedy firma zaczeła sobie olewać produkcje... Coraz częście...
  • czesc dziewczyny, dostalam troche kosmetykow firmy medipharma cosmetics z toskanska oliwa z oliwek, peeling pod prysznic, zel pod oczy, krem pielegnacyjny do twarzy, balsam do ciala. Nie znam tej firmy i nie wiem jakie sa te cudenka, czy ktoras z Was cos z tej firmy uzywala? czy jesli to jest z oliwa z oliwek, to znaczy ze bardzo natluszcza skore? Prosze o opinie, jesli okaze sie, ze te kosmetyki mi nie sluza, to oddalabym jakiejs kolezance, ale chcialabym wiedziec cos wiecej o n...
  • Bezskutecznie poszukuję cienia do powiek bez żadnych drobin, perly itd. czyli idealnie matowego, a do tego w kolorze ciemnej szarości, popielu, marengo. Jeśli cokolwiek matowego znajduję jest to czerń, sadź, a nie o to mi chodzi. Poratujcie proszę informacją, która firma (obojętnie z jakiej półki) ma w swej ofercie coś takiego?
  • dostałam od ciotki taki kosmetyk tej firmy własnie i nie wiem czy jest to dobra firma?może cos wiecie o tym to napiszcie..bo wszystko jest napisane po angielsku bo ona z kanady to przywiozła.:)z tego co tu pisze jest to hiperalergiczny krem do cey w takim białym opakowaniu z czarną zakrętką!
  • polecam: - dax cosmetics (testowane dermatologicznie, nie testowane na zwierzetach) - ziaja (jw) - bielenda (jw) - avon (mam do niej sentyment. te zapachy...) a Wy???
  • Kupiłam po raz pierwszy na allegro wosk do depilacji. Efekt rewelacja, ból minimalny. I mam pytanie czy macie jakieś sprawdzone firmy czy nie to większego znaczenia?
  • Proszę o opinie na temat kosmetyków firmy Eweline... Z góry dziekuję i pozdrawiam ;->
  • witam Zgubiłam namiar na firmę Miralle, która zajmuje się sprzedażą wysyłkową bielizny. Może ma ktoś do nich tel? Bardzo potrzebuję do nich namiarów, a nijak nie mogę ich znaleść. Taki post umieściłam na forum moda, ale nie dostałam odpowiedzi, może tu się uda. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Pasja77
  • Szukam jakiegoś dobrego i ciekawego, czarnego lakieru do paznokci. Przez ciekawy rozumiem taki, który nei ejst matową , płaska czernią, ale ma połysk i moze jakiś przebłysk koloru ciemnozielonego albo oberzyny. Nie chciaąłbym wydać tez ponad 20 zł;/ Czy mozecie polecić jakąś firmę produkującą taki lakier?
  • za miesiac u mnie otworza (wraz z h&m, new yorkerem - lacznie chyba z 5 sklepikow) jak dobrze pojdzie ...i zapewne jak wiekszosc ludzi pojde na "premiere" otwarcia - jak to sie u nas mysli: a moze gratisik dadza ;p? i tu pytanko. jakie tanie firmy maja w douglasie. widzialam na liscie essence (marki z gl strony tej perfumeri). czy cos oprocz tej firmy, jest tanie (powiedzmy ponizej 20 zl)? wiekszosc z listy jest mi zupelnie obca :) dzieki za odp :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się