Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      fizjoterapia

fizjoterapia

(39 wyników)
    • Czesc dostałam sie na biologie i fizjoterapie. nie wiem który kierunek mam wybrac tym bardziej ze zamierzam poprawiac mature z chemi i fizyki aby za rok startowac na AM. prosze doradzcie mi.
    • czy na fizjoterapię na uj trzeba zdawać egzamin praktyczny / tj.pływanie i biegi/ ... może ktoś wie
    • hellou wybiera się ktoś tam? przewidujecie jakiś próg? podobno w tamtym roku wynosił 255pkt ale myślę że w tym roku się podniesie..na pewno na pierwszej liście ;P ile macie punkciorów,ojajjj ja chcę tam być,mam 260 pozdr dla was mam nadzieje ze się spotkamy tam, yo! ;)
    • Jak myślicie jakie studia lepsze??....fizjoterapia czy ratownictwo med......co lepsze dla kobiety??...doradźcie błagam...:(((
    • Napiszcie gdzie idziecie, co zdajecie na maturze? Jakie mieliście świadectwo? Pogadamy, wymienimy się ciekawostkami?
    • Czy są wogle ludzie którzy składaja na te kierunki?? Ile macie pkt? I gdzie składacie? Bo czytając to forum doszłam do wniosku, że są tu tylko przyszli lekarze z 300 punktami...
    • Czy ktoś już wie jaki jest próg na fizjoterapię w poznaniu, przecież listy już wiszą to powinniśmy wiedzieć. ODP.
    • Czy ktoś składa na te kierunki? Ile macie punktów? Nie wiem czy mam szansę z tą moją bilogią:(
    • mam pytanie czy ci co ida na fizjoterapie na UJ zdaja i biologie i WOS ? czy tylko jeden z tych przedmiotów zdajecie i liczycie ze bedzie mało chetnych i sie dostaniecie z jednym zdawanym ??
    • kto składa na niestacjonarną fizjoterapię na am w Warszawie? jak myślicie jaki będzie próg na płatną? wie ktoś może jaki był próg w tamtym roku na płatną?
    • Bardzo potrzebuję informacji z iloma punktami można się dostać na fizjoterapię (np. do Lublina)? Jeżeli jest na tym forum ktoś zainteresowany tymi studiami to bardzo proszę, piszcie...
    • Interesuje mnie wszystko o tym kierunku??Gdzie warto go studiowac??jakie sa kryteria przyjeć??Pozdrawam
    • Ma ktos moze orientacje ile kosztuje fizjoterapia na am w warszawie, bo kiedy zobaczyłam ceny medycyny to aż mi oko zbielało:(( Pozdrawiam
    • Fizjoterapia czy pielegniarstwo - jak myslicie - co lepsze????
    • Kto na fizjoterapię i gdzie?? Ile punktów z matury?? Piszcie;)
    • wybiera sie ktoś ??ja złożyłam na awf w gdańsku i zamierzam na AM w gdańsku. czy ktoś wie jakie były progi w zeszłym roku na AM w Gdańsku na fizjoterapię??
    • Czy z was wybiera sie na fizjoterapie?? Piszcie na skladacie papiery i jak wam poszla maturka ;-) Co do mnie, stawiam na UJ, zdawalam tylko biologie, podst.ok 80%, rozsz ok. 70%. Zastanawiam sie, czy duzo jest osob, ktore zdawaly jednoczesnie biologie i wos, osobiscie nie slyszalam o takich przypadkach ;-))
    • czy moglby mi ktos napisac jakie byly progi na fizjoterapia w zeszlym roku na akademiach medycznych w polsce? z gody dziekuje
    • Hej!Ktos sie wybiera tam moze?:) jesli tak wpisywać się Dziekuje z góry
    • czy wie ktoś jak wyglądała rekrutacja na fizjoterapię na uj? na stronie uj kryteria rekrutacji są "dosyć" niejasne- pod uwage bierze sie biologię lub wos lub to i to, na poziomie podst lub rozszerzonym... moze ktoś składał tam papiery i wie jak to naprawde wygląda??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się