asiunia151 22.07.06, 19:57 Ma ktos moze orientacje ile kosztuje fizjoterapia na am w warszawie, bo kiedy zobaczyłam ceny medycyny to aż mi oko zbielało:(( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emila Re: Cena fizjoterapii IP: 83.167.245.* 22.07.06, 20:39 jezeli chodzi o Awf Wroclaw-nie wiem czy Cie interesuje, ale fizjo wieczorowo 2000 semestr platne z gory a zaocznie 1700 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia151 Re: Cena fizjoterapii IP: *.tktelekom.pl 23.07.06, 11:54 Uff.. Dzieki za pocieszenie. Mma nadzieje ze na am jest podobnie, ale przestraszyla mnie ta cena medycyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Cena fizjoterapii IP: 83.167.245.* 24.07.06, 01:57 Raczej na medycynie bedzie inny cennik niz na awf-niestety, ale tam jest o wiele drozej:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_mp Re: Cena fizjoterapii 24.07.06, 13:10 ja właśnie dzwoniłam do warszawy na am i pani mi tam powiedziała że fizjoterapia kosztuje 2500 zł za semestr.. tylko nie wiem czy jak się studiuje na płatnych to oprócz czesnego nie płaci się jeszcze za egzaminy? wie ktoś może? a ile masz punktów na płatna fizjoterapię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia151 Re: Cena fizjoterapii IP: *.tktelekom.pl 24.07.06, 17:46 Mam 202 punkty. ja chcialabym isc na wieczorowe. Orientuje sie moze ktos w jakich porach sa zajecia? Na SGGW podobno sa grupy mieszane tzn studenci ktorzy placa razem z tymi ktorzy dostali sie na bezplatne. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_mp Re: Cena fizjoterapii 24.07.06, 21:51 jak dzwoniłam to pani mi powiedziała że studia niestacjonarne (bo tak się teraz wieczorowe nazywają) NICZYM się nie różnią od stacjonarnych (dzinnych) ;) zajęcia są razem ze studentami z dziennych. poza tym ostatni semestr licencjata (i magistra jak ktos chce robic ten stopień) sa bezpłatne i ostatecznie student studiów niestacjonarnych dostaje dyplom na którym wcale nie jest zaznaczone że kończył studia niestacjonarne, czyli ma taki sam dyplom jak student studiów dziennych ;) jedyna różnica to taka że Ci z niestacjonarnych muszą płacić.. a uczelnia zarabia.. gdyby te 150 miejsc płatnych przeznaczyli na dzienne.. ale to marzenia tylko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do małgosi Re: Cena fizjoterapii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:59 Nawet gdybyc do konca studiowała wieczorowo to na dyplomie nie bedzie napisane w jakim trybie konczyłas studia! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_mp Re: Cena fizjoterapii 24.07.06, 22:12 to tym bardziej jest to nie fair że na płatną fizjoterapię mają więcej miejsc niż na dzienne :/ ale cóż świat jest niesprawiedliwy :P a jutro wszystko będzie jasne jeśli chodzi o rekrutacje :) chyba że wyniki będą jednak w środę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Cena fizjoterapii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:10 tyle ze miejsc na am warszawa na wieczorowe jest tytlko 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Cena fizjoterapii IP: *.aster.pl 28.07.06, 13:52 ale wy wcale nie musicie przez caly czas trwania studiow placic! 1. tak jest przynajmniej na lek. jezeli masz srednia powyzej 4,5 przenosza cie na platne 2. jezeli poprawisz mature i cie "przyjma" tzn. bedziesz miala tyle punktow (lub wiecej) ile bedzie prog za rok wynosil, tez zostaniesz przeniesiona na dzienne A rok jakos czlowiek uciagnie finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Cena fizjoterapii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:17 tylko za ciżko sie dostac na wieczorowe!!co to jest 20 miejsc:(((myslicie ze majac 250 punktow dostane sie na wieczorowe? Odpowiedz Link Zgłoś