Dodaj do ulubionych

Cena fizjoterapii

22.07.06, 19:57
Ma ktos moze orientacje ile kosztuje fizjoterapia na am w warszawie, bo kiedy
zobaczyłam ceny medycyny to aż mi oko zbielało:(( Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: emila Re: Cena fizjoterapii IP: 83.167.245.* 22.07.06, 20:39
      jezeli chodzi o Awf Wroclaw-nie wiem czy Cie interesuje, ale fizjo wieczorowo
      2000 semestr platne z gory a zaocznie 1700 zl
    • Gość: asiunia151 Re: Cena fizjoterapii IP: *.tktelekom.pl 23.07.06, 11:54
      Uff.. Dzieki za pocieszenie. Mma nadzieje ze na am jest podobnie, ale
      przestraszyla mnie ta cena medycyny :)
    • Gość: emila Re: Cena fizjoterapii IP: 83.167.245.* 24.07.06, 01:57
      Raczej na medycynie bedzie inny cennik niz na awf-niestety, ale tam jest o wiele
      drozej:( pozdrawiam
    • malgosia_mp Re: Cena fizjoterapii 24.07.06, 13:10
      ja właśnie dzwoniłam do warszawy na am i pani mi tam powiedziała że fizjoterapia
      kosztuje 2500 zł za semestr.. tylko nie wiem czy jak się studiuje na płatnych to
      oprócz czesnego nie płaci się jeszcze za egzaminy? wie ktoś może? a ile masz
      punktów na płatna fizjoterapię?
    • Gość: asiunia151 Re: Cena fizjoterapii IP: *.tktelekom.pl 24.07.06, 17:46
      Mam 202 punkty. ja chcialabym isc na wieczorowe. Orientuje sie moze ktos w
      jakich porach sa zajecia? Na SGGW podobno sa grupy mieszane tzn studenci ktorzy
      placa razem z tymi ktorzy dostali sie na bezplatne.
      • malgosia_mp Re: Cena fizjoterapii 24.07.06, 21:51
        jak dzwoniłam to pani mi powiedziała że studia niestacjonarne (bo tak się teraz
        wieczorowe nazywają) NICZYM się nie różnią od stacjonarnych (dzinnych) ;)
        zajęcia są razem ze studentami z dziennych. poza tym ostatni semestr licencjata
        (i magistra jak ktos chce robic ten stopień) sa bezpłatne i ostatecznie student
        studiów niestacjonarnych dostaje dyplom na którym wcale nie jest zaznaczone że
        kończył studia niestacjonarne, czyli ma taki sam dyplom jak student studiów
        dziennych ;) jedyna różnica to taka że Ci z niestacjonarnych muszą płacić.. a
        uczelnia zarabia.. gdyby te 150 miejsc płatnych przeznaczyli na dzienne.. ale to
        marzenia tylko..
        • Gość: do małgosi Re: Cena fizjoterapii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:59
          Nawet gdybyc do konca studiowała wieczorowo to na dyplomie nie bedzie napisane
          w jakim trybie konczyłas studia!
          • malgosia_mp Re: Cena fizjoterapii 24.07.06, 22:12
            to tym bardziej jest to nie fair że na płatną fizjoterapię mają więcej miejsc
            niż na dzienne :/ ale cóż świat jest niesprawiedliwy :P a jutro wszystko będzie
            jasne jeśli chodzi o rekrutacje :) chyba że wyniki będą jednak w środę...
        • Gość: magda Re: Cena fizjoterapii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:10
          tyle ze miejsc na am warszawa na wieczorowe jest tytlko
          20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Ula Re: Cena fizjoterapii IP: *.aster.pl 28.07.06, 13:52
            ale wy wcale nie musicie przez caly czas trwania studiow placic!
            1. tak jest przynajmniej na lek. jezeli masz srednia powyzej 4,5 przenosza cie
            na platne
            2. jezeli poprawisz mature i cie "przyjma" tzn. bedziesz miala tyle punktow
            (lub wiecej) ile bedzie prog za rok wynosil, tez zostaniesz przeniesiona na
            dzienne
            A rok jakos czlowiek uciagnie finansowo
            • Gość: magda Re: Cena fizjoterapii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:17
              tylko za ciżko sie dostac na wieczorowe!!co to jest 20 miejsc:(((myslicie ze
              majac 250 punktow dostane sie na wieczorowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka