Dodaj do ulubionych

fizjoterapia AM wawa

23.07.06, 14:46
hellou wybiera się ktoś tam? przewidujecie jakiś próg? podobno w tamtym roku
wynosił 255pkt ale myślę że w tym roku się podniesie..na pewno na pierwszej
liście ;P ile macie punkciorów,ojajjj ja chcę tam być,mam 260 pozdr dla was
mam nadzieje ze się spotkamy tam, yo! ;)
Obserwuj wątek
    • bunia_86 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:01
      hej!! ja złożylam na fizjoterapie, może tam się dostanę chociaz wolałabym na
      farmacje. może zobaczymy się w październiku:)
      • kropek53 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:05
        hej a ile masz tam punktow? okropne pytanie, wiemmm ale ja panikuje
        strasznie...... !
        • bunia_86 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:18
          ja tez troche panikuje, tym bardziej ze juz okazalo sie, ze nie dostałam sie na
          farmacje:( na fizjoterapie mam 292. na pewno Ci sie uda:)
          • kropek53 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:23
            o bonyyy.. to ja sie już schowałam...:D kobieto jesteś wielka :D zyczę
            szczęscia na farmacji ;) (żebyś zwolniła miejsce na fizjo ;)) pozdr wielkie :)
          • kropek53 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:23
            a na farmacje sie nie udalo.... he no to moge miec problem...to nic :)
            • malgosia_mp Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:25
              hej :) ja mam 244 tylko :( chyba się nie uda :( może za rok..
              • kropek53 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:27
                nie za rok tylko w tym roku !! muuuuuusi być ;) bądz zdrowo nakręcona
                pozytywnie :)
    • bunia_86 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:32
      naprawde zycze Wam wszystkim powodzenia:) ja juz drugi rok próbuje sie gdzies
      dostac i jak na razie mi nie wychodzi. Chetnie bym poszla na farmacje ale skoro
      mnie tam nie chcą... dlatego wierze ze sie wszyscy zobaczymy na fizjoterapii;)
      • kropek53 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 15:38
        myślę, że tym razem na pewno się uda :) i mi też mam nadzieje ;D
        • malgosia_mp Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 16:13
          też bym baaaaaardzo chciała dołączyc do grona studentów fizjoterapii :)
        • malgosia_mp Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 16:35
          a orientujecie się może ile w tamtym roku było miejsc na fizjoterapię na am
          warszawskiej a ile mają miejsc w tym roku??
          • bunia_86 Re: fizjoterapia AM wawa 23.07.06, 18:17
            w tym roku jest 100 miejsc na studiach stacjonarnych i 150 na niestacjonarnych,
            w zeszłym roku było podobnie
            • Gość: i ja i ja Re: fizjoterapia AM wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 03:00
              a tak na marginesie... znacie może mniej więcej sytuacje w akademikach na
              akademii? który jest najfajniejszy, ktory najnowszy, ktory najspokojniejszy
              (??!!) ;D i czy w którymś jest możliwośc podłączenia w pokoju komputera do
              internetu ??
              • Gość: myosotis_ola Re: fizjoterapia AM wawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.06, 10:00
                No właśnie przekopałam się wczoraj przez stronę Akademii i nie znalazłam tej
                liczby miejsc na dane kierunki. Mówicie, że na fizjoterapię jest 100
                (stacjonarne). A orientujecie się czy tak samo na dietetyce?
    • Gość: ktoś Re: fizjoterapia AM wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:01
      a wiecie może jaki był próg punktowy w tamtym roku na płatną fizjoterapię??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka