goocha19 10.07.07, 15:54 wybiera sie ktoś ??ja złożyłam na awf w gdańsku i zamierzam na AM w gdańsku. czy ktoś wie jakie były progi w zeszłym roku na AM w Gdańsku na fizjoterapię?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:04 Ja tez zlozylem na AWF w Gdansku i na AM tez zamierzam. Ile mialas pkt na AWFie i jak poszla matura? Niech inni tez sie wpisuja ile maja pkt Odpowiedz Link Zgłoś
goocha19 Re: Fizjoterapia 10.07.07, 16:11 no w sumie tak średnio ..niewiem czy mam szanse.. za pływanie 2 punkty na awuefie dostałam (to i tak sukces bo ucze sie od niedawna) polski podstawowy:64% angielski podstawowy:66% biologia rozszerzona:62% chemia podstawowa:70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:22 To ja za plywanie mialem 4 pkt a z matury biologia rozsz 75 polski podst 76 andielski podst 87 chemia rozsz 65 Myslisz ze mam szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
goocha19 Re: Fizjoterapia 10.07.07, 16:31 z tego co widzę to na pewno większe niż ja ;( ale ja nawet nie liczę na to jak tylko 36 miejsc jest a chętnych od choler y a ktoś może wie jaki był prób na AM na fizjoterapię ?? może chociaż tam coś zwojuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Fizjoterapia IP: *.chello.pl 10.07.07, 19:58 Kraków uj fizjoterapia: - polski (podst) 89 - angielski (podst) 88 - biologia i chemia (rozszerz) po 72 Odpowiedz Link Zgłoś
k4r0lina Re: Fizjoterapia 12.07.07, 00:11 Na fizjo do AMG jeśli mnie nie przyjmą na techniki dentystyczne bologia rozszerzona 73% chemia podstawa 84% pływanie.. jestem ratownikiem więc myślę że dam rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
goocha19 Re: Fizjoterapia 12.07.07, 14:26 ..kurczę to chyba mogę sobie pomarzyć..:///////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k4r0lina Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:02 trzeba być dobrej myśli... może próg troche spadnie bo przecież 50% kandydatów to ci których nie przyjeli na lekarski albo stome a tam trzeba było mięc maturkę rozszerzoną a przelicznik jest raczej niekorzystny dla nich... a jak nie fizjoterapia to co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goocha Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:42 ja jeszcze strzelam w dietetykę ..ale tez pewnie będzie tłok.. myślałam o zdrowiu publicznym..znasz może Karolina progi z zeszłego roku na zdrowie publiczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: Fizjoterapia 12.07.07, 22:20 ja skaldam na fizjo w gdansku biologia rozsz 85% chemia post. 81 % plywac umiem -po sowjemu....nie znam za dobrze styli wiec hehe zero dostane;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k4r0lina Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 17:40 tu są wyniki rekrutacji z zeszłego roku Z AMG rekrutacja.amg.gda.pl/dir.php/30/ no tam mamy czasówke więc może być po swojemu byle szybko :) a za styl tylko odejmują jakieś 2-3 pkt wiec luzik... jutro właśnie wysyłam wszystkie papiery i spotkamy się w takim razie na basenie w Gdyni :) będę miała wesoło bo już o 8 zaczynamy a ja o 5.30 przyjeżdzam z drugiego końca Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
goocha19 Re: Fizjoterapia 13.07.07, 18:54 mam nadzieję że e progi jakoś spadną o 15-20 punktów ..:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k4r0lina Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:12 a na dietetyke chyba będzie ciężkawo... jak dzwoniłam tam do biura rekrutacji to Pani jakoś tak od razu zanim zdążłam "przetworzyć" pytanie :)sama odpowiedziała, że pewnie na dietetyke i stąd śmiem twierdzić, że mają tam tłumy... Heh ostatnio tak się śmiejemy ze znajomymi że na te studia jest się trudniej dostać niż utrzymać ale damy rade bo kto jak nie my :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksio Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:17 a kto wybiera się na fizjoterapię do Poznania na AM?i ile macie punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pzn Re: Fizjoterapia IP: *.CNet2.Gawex.PL 14.07.07, 10:25 Ja się wybieram. Mam 80% . a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
moniska37 Re: Fizjoterapia 14.07.07, 17:24 kto dostał się do wawy na fizjoterapię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksio Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 23:09 no ja mam tylko 77% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi otwarty kierunek POMOCY!! IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.07, 22:41 Na co moglbym jeszcze zlozyc papiery stacjonarnego? Jest cos jeszcze otwarte? Cokolwiek!:] (mam chem i biol na poziomie rozszerzonym) Odpowiedz Link Zgłoś
evelle33 Re: otwarty kierunek POMOCY!! 17.07.07, 22:49 Gość portalu: dudi napisał(a): > Na co moglbym jeszcze zlozyc papiery stacjonarnego? Jest cos jeszcze otwarte? > Cokolwiek!:] (mam chem i biol na poziomie rozszerzonym) W Rzeszowie do 20 lipca przyjmują papiery więc spróbuj jeśli chcesz bo wszędzie już pozamykane rekrutacje! Tam chyba jest pielęgniarstwo i na pewno coś innego po biologi powodzenia! Daj znać co zrobiłeś/aś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: otwarty kierunek POMOCY!! IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.07, 23:07 O Boziuniu, ja jestem z war-maz, wiec to okropnie daleko... A cos blizej? Na pewno cos jeszcze jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Fizjoterapia IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.07, 23:06 O Boziuniu, ja jestem z war-maz, wiec to okropnie daleko... A cos blizej? Na pewno cos jeszcze jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
evelle33 Re: Fizjoterapia 17.07.07, 23:10 no nie wiem ja jestem z lubelskiego więc tu mam rozeznanie! Poszukaj w jakiś mniejszych miastach,na gorszych uczelniach bo szkoda zmarnowac roku;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igAa Re: Fizjoterapia IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.07, 07:57 ja sie dostałam na awf w warszawie:)) moze ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamta Re: Fizjoterapia IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.07.07, 11:53 Na AM Poznań niedługo wyniki :)) kto idzie na fizjo i ile macie % ;p Odpowiedz Link Zgłoś