-
Macie jakieś sprawdzone sposoby? Mogą być sposoby naturalne. :)
-
Czy któraś z Was miała do czynienia z takim ustrojstwem jak renowator do fug firmy Atlas lub Pufas? Muszę odnowic fugi w łazience i kuchni :( a nie chcę kłaść nowych fug. Proszę Was o opinie i o pomoc.
-
dzisiaj zrobiłam eksperyment - czyściłam fugi domestosem, zostawiłam na kilkanaście minut, ale specjalnie nie pomógł
siostra radziła cifem...ale też niekoniecznie
jak i czym Wy domywacie fugi w podłogach?
-
Było juz kilka takich wątków, ale mam prośbę jak ocenicie konkretnie ten wynalazek, warto? Z tego co sie orientuję to zabrudzeń i plam nie zlikwiduje. Ale czy pomoże w sprzątaniu np. okien, tapicerki, kabiny prysznicowej i płytek a i paneli?
Czy ktoś posiada taki lub podobne urządzenie i może się podzielić opinia?
ps chodzi mi o oczyszczacz, nie o mop parowy
gazetki.biedronka.pl/g61,dom_w_porzadku.html#/Dom w porządku/6
-
Kiedyś mając białe fugi szybko się zbrudziły żadne środki nie pomogły.No i fugaremix mi pomógł.Czyli to taka farba która pokrywa stare fugi i są czyściutkie wygladają jak nowe.Za nie długo pójdę po kolejne opakowanie.Piec lat temu zmieniłam płytki no i czas na odświeżenie fug.Bo nie lubię jak nie umiem czegoś doczyścić.To chyba jedyna prosta metoda.Owszem można zdrapać i nałożyć nową fugę ale ile to zachodu...Polecam
Kiedyś kupowałam w praktikerze -dzwoniłam nawet do producenta gdzie mogę to...
-
drogie WDPD czy któras z Was wybrała takie rozwiazanie jako alternatywę dla płytek. Chodzi mi o powierzchnie miedzy dolnymi a górnymi szafkami w meblach kuchennych. Upatrzyłam sobie takie cudo
allegro.pl/mozaika-szklana-mix-brazowy2-plytki-dekor-i1584762581.html
i zastanawiam sie nad funkcjonalnością. Chodzi przede wszystkim o utrzymanie czystości. Czy któras jest może posiadaczka takich szklanych płytek i podpowiedziałaby mi coś na ich temat?
Z góry dziękuję!