Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      gaya

gaya

(12 wyniki)
    • www1.gazeta.pl/fotografie/5,35077,1523640.html?x=0 niech nam zyje gay pride! hip hip hurra! precz z ciemnota!
    • Kiedy patrze na niektore debilne wypowiedzi na temat gejow to zastanawiam sie czemu nie ma jeszcze Forum "gay". a tak jest tu pelno homofobow ktorzy wysilaja sie na napisanie steku bzdur oraz daja pipis kompletnego debilizmu. Pozdr,Troy
    • Czy tylko nie umie dobrac koloru butow do rezty stroju :)?
    • prosze o odpowiedzi... BEAR = mis = pwlosiony wszedzie !!!!!!
    • Wczoraj w chicago odbyla sie olbrzymia parada gejowska w ktorej uczestniczylo kolo 300 tysiecy ludzi. Poraz pierwszy widailem cos takiego i musze powiedziec ze bylo super!!!
    • Na poczatku przepraszam PRAWDZIWYCH facetow za temat jesli nie odpowiada Wam tresc, wyjsc z niego zawsze mozna:) A do pozostalych: czy macie swoje typy na taki Bank (nie chodzi o nazwe ale o konkretna lokalizacje?) Pozniej podziele sie z Wami moimi spostrzezeniami!
    • Co jest grane?
    • Hej, czy ktos z Was zna (wierzę,że tak) fajne miejsca dla gejów w Warszawie, nie chodzi mi o żadne (stanowczo zaznaczam !!!) zagłębie ciotek, tylko pub, kawiarnia, klub etc. gdzie można wypić browar, pogadać, fajnie spędzić czas. z góry dzięki za info raku
    • Gay(9)

Jestem gejem i szukam przyjaznej duszy. Aha, mam 26 lat. supair@op.pl
    • Jestem nieszczęśliwym posiadaczem 605 z 1991 (od nowości)2.1 td. Ludzie co ja z tym wozem przeżyłem...Rekord świata awaryjności. Do tej pory oprócz silnika i siedzeń zepsuło się właściwie wszystko. Przebieg 108.000km. Szczególna troska to elektryka i zawieszenie. Ale i tak kocham ten samochód za przestrzeń,wygodę i dyskretną elegancję. Napiszcie o waszych przygodach z "francuskim Mercem", może tylko ja mam z nim kłopoty...
    • Ja po przejściach 38,On bez specjalnych dośwadczeń 23.Ja z bagażem przyzwyczajeń,On pełen optymizmu,chce zebyśmy zamieszkali razem.Ja nigdy nie ukrywałem swoich preferencji,On ze wsi ukrywa to przed rodziną i zapewne tak zostanie.Ja domator,On młodość , ciekawość życia to zrozumiałe.Sex absolutny odjazd dla mnie z tego co czuję dla nigo też.Jak to widzicie ? są szanse ?.Jestem pełen obaw,a może niepotrzebnie ?boję się tego że to chwilowy kaprys młodego człowieka.Napiszcie,pozdrawiam.
    • hejka!Wybieramy sie do Egiptu (Sharm el sheikh) i chcielismy sie dowiedziec jak wyglada tam zycie nocne-np. czy jest jakis klub gejowski? moze ktos z Was tam byl to prosze o podzielenie sie wrazeniami.pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się