gaya

(5 wyników)
  • Oto akcja w Krakowie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2742278.html Restauracje i puby naklejają tęczową nalepkę aby pokazać że są 'les and gay friendly'. Nie rozumiem jednego. Czy to oznacza że pozostałe restauracje są "les i gay hostile"? Czy to oznacza że jeśli gej wchodzi do restauracji bez tęczowej nalepki to zostanie pobity? Jeżeli natomiast gej może wejść do każdej restauracji niezależnie od tego czy wisi tam nalepka, to po co zatem ta nalepka? Niech ktoś mi proszę...
  • W zeszly poniedzialek odbyla sie kolejna doroczna parada. Tym razem, po raz pierwszy (nie bardzo wiem dlaczego) organizatorzy przeniesli ja z tradycyjnego niedzielnego poludnia na poniedzialkowy wieczor. Jak zwykle parada przeszla jednym z glownych bulwarow miasta. Tlum nieco mniejszy tego roku- ale nadal dobrych kilkadziesiat tysiecy. Dzien po sluchalem w radio komentarzy Montrealczykow z ulicy- generalnie niezadowoleni i nadasani. Dlaczego? Oto dosc typowa wypowiedz: "Od lat ch...
  • czytalem o jamajkanskim regge artyscie Beenie Man.zostal zbojkotowany przez MTV i Miami ostatno,powodem byl zamiar gay grup z Florydy planowany protest w czasie festiwalu.Europejskie grupy tez protestowaly.Musial odwolac kilka koncertow w czasie swojego turnee.chodzi o homofobiczne teksty.Czy te teksty az tak sprzeczne byly z wolnascia przekonan i wypowiedzi.Nie mam zielonego pojecia ,kto zacz ten typ.interesuje mnie sam fakt.
  • Barowe(4)

trendy : HPNOTIQ-lazurowy drink-Francja.ulubiony przez: Eminem,Noami Campbel & Co El Jimador-tequila -Mexico Bache gabrielsen " trzy krzyze " Francja cachaca 51-Brasil Inverness Cream- whisky Martinique,Trois Rivieres reserve speciale-rum -Francja Domaine des Auzines,VdP des l`Aude-czerwone aromat,wytrawne-Francja Old speckled Hen-ale z beczki -GB
  • Anglicy odwolali wizyte prezydenta. Zdaje sie ze to rzadkosc w stosunkach miedzynarodowych. A sprawa najwyzszej rangi narodowej na pierwszych stronach gazet w Polsce podczas spotkania UE-USA zajela zaledwie jeden akapit. A w policji mafia. Ludzie, co sie tam dzieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się