Dodaj do ulubionych

pytanie do gejow-EGIPT!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 10:23
hejka!Wybieramy sie do Egiptu (Sharm el sheikh) i chcielismy sie dowiedziec
jak wyglada tam zycie nocne-np. czy jest jakis klub gejowski? moze ktos z Was
tam byl to prosze o podzielenie sie wrazeniami.pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • Gość: aSIA Re: pytanie do gejow-EGIPT!!! IP: 212.69.73.* 18.06.03, 11:34
      jA NIE BYLAM, ALE WIEM OD MOICH ZNAJOMYCH GEJOW, ZE CHLOPCY TAM SA CHETNI NA
      SEKS Z MEZCZYZNAMI Z eUROPY. tO WSZYSTKO JEST BARDZO DZIWNE, GDYZ ICH RELIGIA
      NEGATYWNIE WYPOWIADA SIE O HOMOSEKSUALIZMIE. SAMI ARABOWIE UWAZAJA ZE GEJOSTWO
      TO TYLKO SEKS ANALNY BIERNEGO PARTNERA.
      MACIE SZANSE NA WIELE UDANYCH ZNAJOMOSCI. UWAGA NA AIDS, SA W TYM WZGLEDZIE
      BEZSTROSCY.
      • Gość: max Re: pytanie do gejow-EGIPT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 21:50
        Dzieki Asiu odpowiedz,ale wiesz bardziej chodzilo mi o to jak wyglada tam
        sprawa pod wzgledem miejsc typu dyskoteki czy chociaz lokale gay-friedly-ja
        jade z moim facetem i nie interesuje nas przygodna znajomosc z arabami.Ale
        jakbys mogla zapytac swoich znajomych o to to bede wdzieczny:)pozdrawiam
        • Gość: . Re: pytanie do gejow-EGIPT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.03, 22:08
          Gość portalu: max napisał(a):

> Dzieki Asiu odpowiedz,ale wiesz bardziej chodzilo mi o to jak wyglada tam
          > sprawa pod wzgledem miejsc typu dyskoteki czy chociaz lokale gay-friedly-ja
          > jade z moim facetem i nie interesuje nas przygodna znajomosc z arabami.Ale
          > jakbys mogla zapytac swoich znajomych o to to bede wdzieczny:)pozdrawiam

wyglada tak, ze jak wpadniesz w policyjna pulapke to i siebie pograzysz w
          klopotach i kogos innego tez.
          a wiedz ze z gejami w egipskich wiezieniach obchodza sie jak z ostatnimi
          dziwkami.
    • Gość: sssd Re: pytanie do gejow-EGIPT!!! IP: 139.18.15.* 19.06.03, 13:15
      tak jest dyskoteka Al-Islam ze swimming-pool, sauna i darkroomem,
      po 23 wstep tylko nago, jezeli masz Koran w reku wstep za darmo

Gość portalu: max napisał(a):

> hejka!Wybieramy sie do Egiptu (Sharm el sheikh) i chcielismy sie dowiedziec
      > jak wyglada tam zycie nocne-np. czy jest jakis klub gejowski? moze ktos z Was
      > tam byl to prosze o podzielenie sie wrazeniami.pozdrawiamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka