patrischa 27.02.04, 15:42 od 20 lutego claudia ma w swojej ofercie dodatek pod tytulem ciaza , podobno jest wszystko co jest z nia zwiazane...nie kupilam jeszcze tego ale zwroccie na to uwage ...moze to dobra lektura.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagle Re: ciaza-gazeta 27.02.04, 18:32 Ja tez waham sie, czy ja kupic, moze jest tu jakas Mamusia, ktora ja zakupila i moze powiedziec, czy warto wydac te 6 zł, no i w dodatku jest film na dvd! Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: ciaza-gazeta 27.02.04, 18:36 Mnie kupiła mama, mimo, że jestem juz na finiszu (38 tydz). Przeczytałam z przyjemnością, bardzo miła lekturka. Wszystko w jednej gazetce, polecam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
werata Re: ciaza-gazeta 27.02.04, 19:05 Ja też kupiłam, b.przyjemnie się czyta! Ale bardziej polecam: "Ciąża bez lęku", wyd. specj. "Dziecka". Dołączona jest płyta CD z muzyką klasyczną dla nas, cieżąrówek - naprawdę piękna! Poza tym jest tam b.dobra informacja o wyprawce oraz artykuł jak wybrać wózek. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
klaraaa Re: ciaza-gazeta 27.02.04, 20:49 Ja też kupiłam. Ale przyznam szczerze że przez 2 miesiące siedzenia na forum dowiedziałam sie duzo więcej niz z tej gazetki Nie przeczytałam tam nic czego by nie było na forum. A artykulik ze str 6-7 po prostu mnie zdołował, może ja jestem inna ale to jakaś bajka dla dzieci! Totalny brak dostrzezenia takich emocji jak lęk, niepokój, zdenerwowanie. Przynajmniej ja nie widzę tego tak różowo. zazdroszcze jeśli ktoś może się zgodzić z wszystkimi tymi punktami. Odpowiedz Link Zgłoś
klaraaa Re: ciaza-gazeta 27.02.04, 20:54 Aha, i jeszcze jedno. We wszystkich poradnikach radzą żeby dbać o swoje emocje, nie oglądać brutalnych filmów filmów, czytać to co jest piękne i dobre. I jaki to film był dołączony do poradnika claudii??? PSY 1. Z pewnością idealny film dla przyszłych mam i wręcz idealnie korespondujący z tematem poradnika. Po prostu kpina! Ale przynajmniej mój młodszy brat się ucieszył. Odpowiedz Link Zgłoś