gliwice

(8 wyników)
  • Witam! Poszukuje dobrego dentysty w Gliwicach.Najlepiej jakby byl na NFZ,ale prywatnie tez moze. Cierpliwy,spokojny i z podejsciem do pacjenta.Od dziecinstwa mam uraz do dentysty wiec poszukuje kogos sprawdzonego,czeka mnie borowanie
  • Bardzo prosze o jakes namiary na dobrego ginekologa poloznika planuje zajsc w ciaze ale po tym co sie slyszy naprawde nie wiem na kogo sie zdecydowac bylam juz u kilku ale jakos nie czuje sie komfortowo dodam ze jestem z gliwic i wolabym chodzic gdzies do przychodni ze wzgladow finansoych ale jesli jest jakis naprawde swietny prywatnie to moze sie zdecyduje zdrowie najwazniejsze.bardzo dziekuje a i jeszcze jedno co sadzicie o dr Urbanie z przychodni na moniuszki
  • Hej Bardzo proszę podajcie mi namiary na dobrych ginekologów z Gliwic Pozdrawiam
  • Witam :) 1. Gdzie znajdę miłą i kompetentną PANIĄ ginekolog w Gliwicach :) Najlepiej, żeby wizyty były póki co darmowe (Przychodnia publiczna? Kontrakt z NFZ?). 2. Czy aktualnie malutkie wzierniki dla dziewic są normą czy wciąż korzysta się z metody palca do pupy? :(
  • Witam:)Jestem w 4 tygodniu ciąży :)W związku z tym bardzo Was prosze o pomoc w znalezieniu DOBREGO, ZAUFANEGO ginekologa w Gliwicach.Pozdrawiam. An
  • witam, pytanie jak w temacie. Może możecie kogos dobrego polecić. chodzi mi o zoperowanie żyłek i pajączków na nogach a właściwie od kolan w dół bo nawet spódnic do kolan nie moge nosić. może byc klinika prywatna. chodzi mi o jakiegoś najbliżej Opola. a może w Opolu znacie? dziękuję
  • gliwice(7)

czy ma ktoś telefon do młodego przystojnego ginekologa który pracuje od niedawna w szpitalu w gliwicach?
  • szukam dobrego ginekologa w Gliwicach. Do lekarki, do ktorej chodzilam dotychczas stracilam zaufanie, gdy nie widzila potrzeby poinformowania mnie, jakie badania powinnam wykonac przed zajsciem w ciaze (nie wspomniala nawet o rozyczce). Zrobilam je prywatnie i wyszlo, ze mam przeciwciala toksoplazmozy. Szukam teraz dobrego ginekologa, ktory jest kompetentny w tym co robi. Prosz o pomoc. Andzia691

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się