gliwice

(88 wyników)
  • Poszukuje dobrego okulisty dzieciecego w Gliwicach.Prosze o nazwiska i adresy.Z góry dziekuje.
  • No po prostu żenada! Ludzie, którzy za komuny chodzili do bezpłatnych przedszkoli i żłobków teraz będą tłumaczyć ludziom, że posiadanie dziecka to luksus za który powinno się płacić. Jest to po prostu SZCZYT BESZCZELNOŚCI !!! A takich bzdur o rozładowaniu kolejek przez poniesienie cen jeszcze w życiu nie słyszałem. Po podniesieniu cen w żłobkach ceny prywatnych niań także podskoczą!!! No bo dlaczego niania ma zarabiać opiekując się 3 dzieci np. 2000 zł, skoro w żłobku za tą samą opiekę wezmą ...
  • Witam Czy ktoś ma dziecko które uczy się lub uczyło w Społecznej szkole przy ul. Robotniczej w Gliwicach? Bardzo proszę o opinie (najlepiej tych którzy zetknęli się z tą szkołą bezpośrednio lub tych którzy cokolwiek o niej słyszeli). Chodzi mi głównie o podstawówkę. pozdrawiam
  • Czy mozecie mi cos o nim napisać,polecacie go?
  • szpital w Gliwicach czy w Knurowie,prosze o opinie :))dzieki
  • hej Poszkuję ortodonty (współpracującego z NFZ) najlepiej w Gliwicach. Proszę was o jakieś namiary dziękuję Iwona
  • Witam! Za miesiąc przyjdzie na świat nasze maleństwo i już teraz robie rozeznanie jezeli chodzi o pediatre. Może polecicie kogoś??? Już teraz wielkie dzięki! monia
  • Czy jest w Gliwicach jakieś miejsce gdzie odbywają się zorganizowane zajęcia dla maluchów??
  • Witam mamy z Gliwic! Czy byłyby Panie zainteresowane otwarciem Klubu Malucha w Gliwicach, dla dzieci w wieku 6 miesięcy- 3 latka? Jeśli tak, to w jakiej dzielnicy byłoby największe zainteresowanie? adryana.k@interia.pl
  • Witam. Jestem mamą 12 miesięcznej Oliwii.Poszukujemy dobrego neurologa najlepiej z Gliwic i najlepiej przyjmującego w ramach kasy chorych.
  • No cóż, to trzeba było się uczyć, kształcić, żeby mieć lepszą pracę i zarabiać więcej. Albo mieć mniej dzieci. Nie dosyć, że podatnicy muszą zrobić zrzutkę na dwójkę nauczycieli, którzy przez 1/3 roku mają wakacje, to jeszcze dołożyć się mają do żłobka i przedszkola ich czwórki dzieci.
  • czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie w Gliwicach można pójść popływac z małą 8 mies. żabką?
  • Czy wiecie coś może na temat zajęć dodatkowych (np. taniec, plastyka itp) w Gliwicach dla pięciolatki?? Szukam i nie mogę znaleźć, może Wy coś wiecie?? Proszę o pomoc!!! A może znajdzie się mama z Gliwic, która ma córeczkę w podobnym wieku?? Pozdrawiam, Sylwia
  • Czy są tu mamy z Gliwic i okolic. Jestem mamą półtorarocznej Zosi chętnie nawiąże znajomość z mamami z okolic Gliwic.Moje gg 8175527 Pozdrawiam
  • Potrzebuje namiary na jakiegos dobrego alergologa w Gliwicach.Mozecie kogos polecic?
  • Poszukiwany dobry Pediatra z Gliwic lub okolic ??
  • Moja mała ma 2,5 roku i opiekunkę, ale nie pasuje mi ten model, u nas się nie sprawdza. Szukam jakiegoś fajnego miejsca, gdzie mogłabym ją posłać na 8 godzin dziennie. Znacie takie? W żłobkach pewnie miejsca już nie będzie, to samo z przedszkolami, pewnie będą mogli przyjąć, ale od przyszłego roku. Może znacie jakieś prywatne ciekawe miejsca? Bo jednak potrzebowałabym szybciej. Dzięki
  • pedodonta- tak chyba zwie sie specjalista w dziedzinie stomatologii dzieciecej, może ktoś wie o kims takim w Gliwicach lub może w okolicy; moja córka choć szczotkuje ząbki ma coraz to wieksze dziurki między jedynkami i miedzy 1 i 2. Gdy byłam jakieś 3 m-ce temu u dentysty próchnica była jeszcze powierzchowna i zalecono tylko smarować 2 razy w tyg. fluormeksem, ale teraz widzę że to nie pomaga; słyszałam że istnieje taka bezbolesna metoda zamiast borowania, może ktoś o tym słyszał?...
  • czy są na forum mamy a Gliwic chęne na umawianie się spacery, zabawy z dziećmi i wspólne kawki?
  • Prosze o namiary na dobrego laryngologa w Gliwicach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się