gliwice

(6 wyników)
  • Bardzo proszę o odpowiedzi, bo jestem bardzo zaniepokojona. Najpierw przeczytałam wątek, w którym polecano panią doktor a potem wątek, w którym przestrzegano o niej. Teraz się zastanawiam nad tym a szczególnie nad tym, co u niej usłyszałam. powiedziała mi, że mam za małą tarczycę i dlatego moje dziecko ma osłabiony układ immunologiczny. Bo w ciąży podobno tarczyca produkowała zbyt mało hormonów. Czy któraś z was miała taką samą diagnozę? Dodam, że jak robiłam USG tarczycy (na polec...
  • Witam, Gzie w Rybniku, Gliwicach lub okolicy można zrobić badania w kierunku robaków, grzybów i pleśni oraz pierwotniaków ( w tym ameby )? Poprosiłam o skierowanie na takie badania naszą panią doktor - pediatrę, ale dowiedziałam się, że badania na obecność robaków nie wychodzą...więc nie robimy...na grzyby nie widzi potrzeby... i w efekcie dostałam tylko skierowanie na badania w kierunku lambli..Bardzo chciałabym zrobić takie badania na własną rękę, odpłatnie ( synek ma stwierdzon...
  • Przypadkiem natrafiłam na wątek o dobrych alergologach i tam jedna mama (zuzimama) zachwalała dr Macierzyńską z Gliwic. Kto wie gdzie ona przyjmuje? Napiszcie też dlaczego uważacie ją za dobrą? Wogóle napiszcie coś więcej. Mój syn leczony jest od roku na astmę, ale ja nie do końca wierzę, że ją ma, a poza tym po Budesonidzie forte zachamował się jego wzrost.
  • Dziewczyny, długo się zastanawiałam, czy o tym napisać, ale ostatnie informacje jakie dostałam zmusiły mnie do tego. Ja podobnie jak niektóre z Was jeździłam do Gliwic do doktor M. Byłam w sumie na trzech wizytach. Początkowo byłam bardzo zadowolona, ale ostatnia wizyta wzbudziła moje podejrzenia. Zaczęłam szukać na internecie informacji tej lekarce i znalazłam adres jej gabinetu w miejscowości obok miejsca zamieszkania mojej rodziny. Już na wstępie, gdy zapytałam moich bliskich o...
  • czy robił ktos tam badanie na lablie i owsiki. jaka opinie w wykrywalnosci ma to laboratorum. czy lepie zrobic na zygmunta starego ale tam slyszałam ze słabo.
  • Dziewczyny, proszę doradźcie dobrego alergologa na śląsku, okolice Katowic i ewentualnie gdzie zrobić wiarygodne testy - raczkujemy w temacie alergii i nie chcę na dzień dobry wpaść z córką w niewłaściwe ręce. Z góry ogromne dzięki. Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się