Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      gliwice

gliwice

(9 wyników)
    • Jaki wariant wybrać by szybciej dojechac do Gliwic? przez Katowice (A4) czy przez mikolów?
    • jak najlatwiej i najszybciej dojechac do Gliwic? niestety nie mam wlasnego srodka transportu, mozecie podac skad jechac i czym?
    • Jadę jutro na Giełdę Kwiatową z Gliwic, proszę o info jak jechać czy autostrada i jakimś objazdem (bo na wprost zamkniete???)???
    • Ja na poczatek z zapytaniem do pracownikow MZK Tychy (jesli to przeczytacie- super, jesli nie-nic sie sie martwcie, zadzwonie do was i napisze wam to samo na waszej stronce...), powiedzcie mi, jak mozecie dopuscic do takiej sytuacji zeby nie jechaly 2 autobusy 33 pod rzad z Gliwic do Tychow, w czasie kiedy wraca sie z pracy lub z uczelni (godziny 14-18)????!!!! Codziennie dojezdzam autobusem 33 do pracy z Tychow (a jezdze w roznych godzinach, o 4:23, 6:25, 6:47, 7:14 itd itp) i widz...
    • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2162715.html Gliwice chcą się chwalić skrzyżowaniem dwóch autostrad - to chyba dobra strategia. Zreszta, to, że maja racje, odczuliśmy (jako Tychy) na własnej skórze, kiedy Poczta Polska zdecydowała się zbudować jedno ze swoich centrów spedycyjnych w Zabrzu, a nie w Tychach (uzasadniając to tym, że w pobliżu bedzie wkrótce znajdował sie węzeł dwóch autostrad A-1 i A-4). Studiujac plany budowy dróg na najblizsze lata, zaczynam obawiać się o losy przy...
    • maszm 16-09-2005 , ostatnia aktualizacja 16-09-2005 18:53 Nowe rozkłady jazdy, które w środę wprowadził tyski MZK, przetrwały zaledwie kilka dni. Po protestach mieszkańców od poniedziałku autobusy linii 33 do Gliwic i 1 do Katowic będą jeździć tak jak wcześniej. O oburzeniu tyszan z powodu zmian w rozkładach jazdy miejskich autobusów pisaliśmy w czwartek. MZK tłumaczył je koniecznością załatania dziury w kasie. Skrócone zostały trasy linii nr 1 do Katowic i nr 33 do Gliwic. Au...
    • Podobno KZK GOP chce przejac MZK Tychy. Co o tym sadzicie, bo dla mnie to by byla tragedia. Przeciez MZK jest lepsze od KZK pod kazdym wzgledem. Taryfa czasowa MZK jest o wiele sprawiedliwsza od taryfy strefowej KZK. Poza tym Bilet miesieczny w KZK jest na konkretny miesiac a nie na 30 dni od dnia skasowania co jest o wiele wygodniejsze. Do tego opisy lini na przystankach KZK sa nieczytelne w powrownaniu z MZK. Poza tym autiobusy tyskie sa nowsze i szybsze od katowickich. Ja dojezdzam z Mikol...
    • Kto kurna wymyślił, że dziś MZK kursuje wg rozkładu sobotniego!?!? Szkoda gadać. Pozdrawiam.
    • Witam.Jak w temacie...Orientujecie sie moze gdzie mozna pojezdzic i za ile?? Fajnie jakby gdzies na Slasku:)Dajcie znac jak cos wiecie.WIELKIE dzieki.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się