Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      gliwice

gliwice

(9 wyników)
    • Witam! Dawno mnie tu nie było, korzystałam kiedyś z Waszej pomocy, dostałam prezenty gwiazdkowe dla moich "małych". Córka jest w tym roku wolontariuszką w Szlachetnej Paczce i chciałabym uzyskać informacje, głównie od administratorów, czy macie może kontakt z jakimiś biednymi rodzinami na terenie Gliwic? Chodzi o osoby naprawdę potrzebujące. Więcej informacji na stronie www.szlachetnapaczka.pl Proszę o odpowiedź na forum, lub na maila gazetowego. Pozdrawiam:)
    • niedługo urodzi nam sie drugie dziecko i potrzebujemy drugiego łóżeczka. Potrzbuję kogoś kto może je przewiśc od mojej siostry z Gliwic do mnie do Warszawy - jeżdzi może słuzbowo po Polsce i wraca bez żadnego bagażu. byłabym b. wdzięczna. pozd. jagoda
    • Hej Prawie miesiąc temu zamieściłam to ogłoszenie, umówiłam sie z destiną na odbiór rzeczy. Czekałam do dzisiaj, niestety destina nie zadzwoniła do mnie, nie umówiła się ze mną po odbiór. Poinformowałam ją, że rzeczy przekazuję do oddania ponownie. Jeśli któraś mama jest chętna, to są do odbioru w Gliwicach. Pudło jest wielkie i ciężkie,nie nadaje sie do wysłania. Dorzuciłam ostatnio jeszcze parę ładnych rzeczy dla maluchów. Są w nim ciuszki od kilku miesięcy do prawie 3 latek...
    • Witajcie drogie mamy w ten przedświąteczny czas. Mam do oddania dla dzidzi: *dresik kolor beżowy, pajacyk z polaru na roz.62-68, 1 czapeczkę na zimę wiązana pod szyją kolor kremowy z misiem oraz 4 czapeczki wiosenne. Aha jeszcze 2 pary miękkich paputków oraz 4 pary skarpeteczek.
    • witam, moze ktoras mama z G-c uzywa Humany SL? Kupilismy dla corki ale jej nie sluzy soja. w opakowaniu sa 2 torebki - 1-na napoczęta - zawartosc przechowujemy w szczelnym sloiku, 2-ga torebka oryg zamknieta. na recepte takie opakowanie kosztyje ok 11 zł, moze komus sie przyda? prosze pisac na adres: e.bur@wp.pl pozdrawiam mama Anusi
    • Hej Zrobiłam porządek z rzeczami moich maluchów, mam do oddania duże pudło rzeczy. Jednak jest to mix, od rozmiarów dla maluszków kikumiesięcznych, do ubranek dla dwulatków. Są tam dwa kombinezony na zimę, butki zimowe ocieplane,kocyk dla maleństwa, parę zabawek. Oddam komuś, kto po to przyjedzie, ponieważ nie mam czasu przy dwójce zajmować się wysyłką (poza tym jest to cieżkie i duże pudło). Może komuś przyda się taki mix, szkoda wyrzucać. Rzeczy chociaż po domku, są jeszcze o...
    • Witam nigdy nie prosiłam na tym forum o pomoc więc nie wiem jakie będą reakcje,ale jeżeli któraś z mam ma zbędne zalegajace w szafie ciuszki dla dziewczynki to chetnie przyjme za koszty przesyłki oczywiscie. Mała praktycznie ze wszystkiego mi wyrosła a nie stać mnie na nowe ciuchy niestety,nosi rozmiar 86 teraz ale troszke wieksze też mogą być. Z góry dziekuje za jakiekolwiek zainteresowanie. PS.jestem z gliwic. POZDRAWIAM!
    • PROSZE JESZCZE RAZ O POMOC DLA MOJEJ BRATOWEJ KTÓRA JEST W 5 MIESIACU BEDA MIELI 4 DZIECKO A UBRANIA DLA KOBIET W CIAZY SA DOSC DROGIE (WZROST170) JESTEM Z GLIWIC POKRYWAM OSOBISCIE KOSZTY PRZESYŁKI (CZEGO SIE NIE ROBI DLA RODZINY:).Z GÓRY WSZYSTKIM DZIEKUJE I POZDRAWIAM ANIA
    • Oddam nocniczek .Jest nowy(foczka).Po prostu Hania dostała 3 i po co mi tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomosc kierowac na adres u góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się