Forum Gospodarka Fundusze UE
ZMIEŃ
      gospodarczej

gospodarczej

(6 wyników)
    • Witam przeczytałam forum ale nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.Jestem bezrobotna, zamierzam założyc działalnosc gospodarczą a dokłdnie sklep, korzystając z dotacji z Urzędu Pracy i tu pojawia sie problem, bo albo ja nic nie rozumiem albo panie pracujące w Urzdzie nic nie wiedzą. Czytajac wniosek o dotacje i rozmawiając z Pania z Urzędu dowiedziałam sie że po złożeniu wniosku komisja oglada miejsce działalnościczyli musze więc mieć lokal, jako ze w moim mieście...
    • Od nowego roku chcę zarejestrować działalność gospodarczą związaną z projektowaniem ogrodów. Będzie to moja pierwsza działalność z tym że od 10 lat, aktualnie także, pracuję na etacie w firmie państwowej za tzw., psi grosz'. Czy w związku z tym że jestem czynna zawodowo przysługują mi jakieś dotacje , ulgi czy cokolwiek w tym rodzaju.Pewnie będę musiała brać kredyt na rozwinięcie firmy. proszę o Wasze zdanie w tej kwestii.
    • Witam, chciałabym założyć działalość gospodarczą zarejestrowaną jako "pozostała pomoc społeczna bez zakwaterowania" 85.32.C i zatrudniać około 6 osób. Działalność ta miałaby polegać na całodziennej opiece nad dziećmi w wieku od 6 m-cy do 2,5 roku. Jaka jest możliwoś uzyskania dofinansowania na ten cel? Pozdrawiam Kinga
    • czy ktos moze polecic wroclawska firme,ktora pomoze mi w zdobyciu dotacji na rozpoczecie wlasnej dzialalnosci gospodarczej?
    • Witam Czy mogę starać sie o dofinansowanie z programu 6.2 oraz z urzędu pracy ? czy może trzeba wybrać z którego miejsca wziąć pieniądze ? ze np gdy bym dostał z programu 6.2 to nie mam co sie starać o ten z Urzędu Pracy. Znacie jeszcze jakieś sposoby i programy dofinansowań unijnych ? zaznaczam ze jestem bezrobotną i chce założyć swój biznes i nie ukrywam ze chce wyrwać jak najwięcej kasy z tych dofinansowań by mieć łatwiejszy start. Jeżeli ktoś wie to proszę mi tez podać il...
    • prowadzę sklep internetowy mam zarejestrowaną działalność gospodarczą czy mogę starac się o dotację na sprzęt i inne narzędzia niezbędne do prowadzenia firmy np oprogramowanie, komputer, reklama? jeśli tak to gdzie można składać wnioski jestem z woj,mazowieckiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się