GoĹÄ: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:59 czy ktos moze polecic wroclawska firme,ktora pomoze mi w zdobyciu dotacji na rozpoczecie wlasnej dzialalnosci gospodarczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: onna Re: pomoc w uzyskaniu dotacji Wroclaw IP: *.chello.pl 03.04.09, 18:33 Nie rozumiem pytania? Pytasz o projektodawców czy firmę, która przygotuje Ci biznesplan? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: pomoc w uzyskaniu dotacji Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:25 O firme,ktora napisze porzadny biznesplan i nastepnie konkretnie poadzi mi jak mam zdobyc dotacje.Czyli zdejmie ze mnie biurokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kazimierz Re: pomoc w uzyskaniu dotacji Wroclaw IP: *.gprs.plus.pl 08.04.09, 16:57 ja korzystalem z firmy euroscg nie nie sa z Wroclawia ale ja zalatwilem z nimi wszystko przez internet biuro@eurocsg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: onna Re: pomoc w uzyskaniu dotacji Wroclaw IP: *.chello.pl 10.04.09, 17:09 ...ale co konkretnie z nimi załatwiałeś?!?! Aby otrzymać dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej trzeba napierw wziąć udział w szkoleniach organizowanych przez projektodawców, którzy otrzymali dofinansowanie z WUP-u. Potem należy napisać biznesplan (tu może pomóc firma) i czekać, czy komisja go pozytywnie oceni... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kazimierz Re: pomoc w uzyskaniu dotacji Wroclaw IP: *.gprs.plus.pl 10.04.09, 18:52 Jeśli chodzi o dofinansowanie na rozwój przedsiębiorczości to z RPO chyba 1.5 (biznes plan + cały wniosek + rozliczenie). Ja już z nimi współpracuje 1.5 roku i jestem zadowolony z tej formy współpracy na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: onna Re: pomoc w uzyskaniu dotacji Wroclaw IP: *.chello.pl 10.04.09, 22:23 Ok, ale autorka wątku pytała o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej... Odpowiedz Link Zgłoś