Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      gospodarczej

gospodarczej

(4 wyniki)
    • chcialbym dowiedziec sie na temat funduszy unijnych na rozpoczecie dzialalnosci gospodarczej moze ktos zna jakies linki dzieki za pomoc
    • Mam pytanie do osób obeznanych w temacie. Czy jest na chwile obecną możliwość pozyskania jakiś środków (także w formie kredytu lub pożyczki)na planowaną działalność. Konretnie ma to być firma zajmująca się usługami w branży reklamowej(drukowanie plakatów, obklejanie samochodów itp) Osoba prowadząca miałaby dopiero założyć działalność(obecnie pracuje na etacie w takiej firmie). Dofinasowanie(lub kredyt) do maszyny drukującej, komputer, ewentualnie auto i wynajem lokalu(może jakiś l...
    • porada(7)

Witam mam pytanko chciałabym otworzyc sale weselna w mojej miejscowosci nie ma ciekawa jestem czy mogła bym dostac z uni prosze o rade
    • Spędziłem ostatnich kilka dni szukając informacji w sieci, czytając przepisy, regulaminy itp itd i nie jestem wiele bliżej rozwiązania.. a problem mam taki: Chce rozpocząć własną działalność gospodarczą, ale nie dysponuje wystarczającym kapitałem. Chodzi o mikroprzedsiębiorstwo z wykorzystaniem nowoczesnych technologii. Jako student dzienny nie mogę się zarejestrować jako bezrobotny -> nie moge wykorzystać funduszy dla bezrobotnych i funduszy dla absolwentów. Do końca studiów j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się