-
Witam, czy Wasze pieski podczas zabawy też cały czas gryzą? Bibi ma skończone 6 miesięcy, jest grzecznym pieskiem, nic nie zniszczył, nie szkudzi w domu. Jednak podczas zabawy "podgryza" domowników - zawsze. Myślałam, że z czasem będzie trochę mniej, ale końca nie widać. Wasze pieski też się tak zachowują? Pozdrawiam, Inka
fotoforum.gazeta.pl/photo/2/cb/cb/c0qq/Kd1uAqUo0OJJBrCKaA.jpg
-
Witam wszystkich forumowiczów,od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką tofika.Mój piesek ma 11 tygodni i bardzo często spotyka się z pieskiem w swoim wieku,ale nie są to bracia i tu pojawia się problem pieski bawią się ładnie do pewnego momentu i zaczynają się gryźć i to bardzo mocno,gdy je rozdzielamy są jak w amoku i jeden nawet mocno mnie ugryzł.Może zna ktoś jakiś dobry sposób na to aby pieski się polubiły,bardzo mi na tym zależy ponieważ pieski będą się często spotykały.Dodam,że jest to...
-
witam mam problem maly wiec chodzi oto ze jak junior zostaje sam w domu to ostatnio zaczal obgryzac sciane i dalej szczka jestesmy na wynajmetym mieszkaniu i nie wiem co robic sasiedzi sie skarza ze junior szczeka wl telewizje z muzyka ale nic to nie pomaga doradzcie mi prosze co moge zrobic? myslalam moze o szkoleniu dla mojego juniora dziekuje z gory za odpowiedzi pozdrawiam madzia i junior
-
Pomocy :-) mojego malucha rozpiera energia i straszliwie gryzie nogi i
rece.czy jest jakis sposob zeby oduczyc go tego?czy po prostu uzbroic sie w
cierpliwosc i przejdzie mu z wiekiem.mebli nie gryzie.tylko swoje zabawki no i
ludzi.. :-)
-
Hej,
Nie wiem czy to normalne czy coś mu dolega mój 7,5 tyg piesek czasami(parę
razy w ciągu dnia) gryzie tylne łapki i liże trwa to chwile i tez drapie sie
po głowie najpierw wydawało mi się ze tylko za uszami( ale to rożnie w sumie
przed uszami tez) i tez nie robi tego co chwile i nie wiem czy to
normalne?Uszka ma zdrowe, a je karmę canion starter i taka je od początku,
pchełki żadnej tez nie znalazłam, zmian na skórze też nie zaobserwowałam. Tak
bez przyczyny może sie drapac i gryś...
-
Maylo nie chce jeść tak często, z biedą zjada 4 razy dziennie ( czyli zgodnie z tym co piszesz) ale uwierz mi o wiele mniej niż "przepisowe" 110 g. Jego mama ma 6 kg, tato ponad 7...z tabeli wynika, że powinien jeść do 110g...ale niestety mały zostawia jedzonko. Dosmaczam mu zgodnie z zaleceniem weta..jak ma dosmaczone kawałkiem gotowanej marchewki lub ociupiną białego serka je chętnie ale mimo to zostawia jak się naje. Przez ostatnie dwa dni "ważyłam" ile zjada i jest to ok. 70g dziennie. J...