Forum Kuchnia Kuchnia
ZMIEŃ
      grzyby marynowane

    grzyby marynowane

    (3 wyniki)
    • Miesiąc temu marynowałam grzyby. zauważyłam, że w niektórych słoikach tworzy się lekki biały nalot, nie na wierzchu, ale między grzybami. Otworzyłam jeden, w smaku normalne.Mam hipotezę, że za ciasno ułożyłam grzyby. Można jeść, wyrzucić, a może zalać świeżym octem? Proszę o radę.
    • wychodzi mi taka "śluzowata"... a to takie nieapetyczne... musi być na to jakas metoda, bo nie raz jadłam "nieciągnące się" grzyby marynowane
    • Jako ,że nigdy nie robiłam sosu tatarskiego, i tym samym nie mam z nim;) doświadczenia, proszę o info, jak długo można go przechowywać w lodówce. Dwa dni wytrzyma? Tzn. moge zrobić dzisiaj, czy lepiej - jutro rano? I jeszcze jedno pytanie - bedą pasować do środka marynowane maślaki? Pozdrawiam
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się