hiszpania

(52 wyniki)
  • Hiszpania(10)

Hej, poszukuje towarzyszki na wycieczke do Hiszpanii. Interesuje mnie pierwsza polowa czerwca (mam urlop). Objazd + wypoczynek - autokar. Czy ktos myslal o wyjezdzie do Hiszpanii?
  • Szukam chetnej osoby na wyjazd do Hiszpanii ze student travel w terminie 1.09-12.09 :) Link do oferty : student.travel.pl/wakacje,wakacje-hiszpania-costa-brava
  • Szukam koleżanki na objazdowkę we wrześniu Hiszpania, Portugalia - dokładny termin do uzgodnienia np. "W Rytmie flamenco z Itaką czy na inną z RainbowTour". Razem zawsze raźniej i doplacać do jedynki nie trzeba. Ja K50+ z Warszawy
  • poszukuję młodej duchem towarzyszki w wieku 40-50 na tygodniowy wypad, wylot z W-wy , Poznania lub Gdańska jestem kobietą z Bydgoszczy w w/w przedziale
  • Madryt - Santiago de Compostela - La Coruna - Leon - (Oviedo) - San Sebastian - Pamplona - Zaragoza - Madryt lub inne opcje, w trakcie opracowania Termin, sierpien/wrzesien Albo weekend czerwcowy w Madrycie;) max. 10 dni
  • Poszukujemy towarzystwa na wyprawe rowerowa po Hiszpanii 15.08 - 29.08.2009 (ew. tydzień później). Jak na razie dwie osoby mamy pewne. Przewidywany sredni dystans dzienny - 50-70km, priorytetem jest dla nas dojechanie do kolejnego ciekawego/urokliwego miejsca a nie nabijanie kilometrow. A jak miejsce nam sie szczegolnie spodoba (np. plaża) to nie wykluczamy lenistwa przez cale 24h:) Noclegi - glownie namiot na dziko/campingi. kontakt: pstruus@o2.pl
  • Wylot Poznań, Wrocław, Katowice Przykładowe propozycje dla zainteresowanych. www.travelzone.pl/oferty.html?seekDataOd=2010-03-22;seekGeo=Hiszpania Kobieta 35 lat
  • Witam, poszukuję towarzyszki/-a podróży - wyjazd do Grecji (myślałam o Krecie lub Rodos) lub na południe Hiszpanii, druga połowa czerwca. Jestem również otwarta na inne kierunki. Mam 37 lat, jestem z Dolnego Śląska. Miejsce wylotu nie stanowi problemu. Mój e-mail: jolab1@autograf.pl
  • Planuję wybrać się do Hiszpanii po 20 sierpnia, najchętniej Costa del Sol ale może też być coś innego :) Nic szczególnie zaplanowanego, po prostu zebrać się i pojechać, na jakieś last minute, bądź na własną reke :) Ktoś reflektuje? :D
  • Hiszpania środkowa na własną rękę. Samolotem. Noclegi w hostelach. Na ok 10-14 dni. Termin do uzgodnienia. Najchętniej czerwiec bądź wczesna jesień. Plan podróży do uzgodnienia : proponuję wstępnie Leon, Salamankę, Burgos, Bilbao ew. Madryt i Toledo. Poruszanie się pociągami i autobusami. Gwarantuję miłe towarzystwo, poszukiwani współtowarzysze kochający Hiszpanię. Wiek i płeć bez znaczenia. Ja - dziewczynka 29l. ;-)
  • Jadę do Hiszpanii w lipcu, mam gdzie spać w Valencii i innych miastach Hiszpanii. Szukam towarzysza podróży na niskobudżetową stopową tylko podróż. pod spodem moje gg jakby co :) no i mail. a o mnie..mam 23 lata, za 2 miechy będę po studiach..:D jestem z Poznania.
  • Poszukuję chętnych do wyjazdu i zwiedzania objazdowego - bez biura podróży najchętniej do Hiszpanii , ewentualnie do Chorwacji lub Grecji . Najchętniej maj 2008 ok 3 tygodnie - ewentualnie początek czerwca . Podróż i spanie najchętniej nie drogie - w hostelach , tanich kwaterach / jesli takie się znajdą :) może pod namiotem . Możliwa podróż autem - potrzebne są 4 lub 3 osoby , aby pokryć koszty podróży / w tym mile widzini dobrzy kierowcy / . Zwiedziłabym chętnie całą Hi...
  • Witajcie. Kilkudniowy pobyt w popularnych nadmorskich miastach na Costa Brava i Costa Blanca, to cos o czym marze od jakiegos czasu... Chcialabym znalezc towarzyszke z ktora moglabym zrealizowac moj plan. Mam 27 lat. Jakby co, to piszcie ma maila gazetowego. :)
  • ktoś chętny...poszukujemy towarzystwa...pierwsze 2 tyg wrzesnia, chcemy pojeździć po Hiszpanii...trochę autem trochę środkami komunikacji...nocować w hostelach, campingach...zwiedzać, zwiedzać, plażować, bawić się...tanie linie lotnicze...koszt wszystkiego do 2500. Chętnych prosimy o kontakt na maila
  • szkuam towarzystwa na wyjazd w te kierunki. termin pozno wakacyjny, reszta do omowienia Jestem z wawki 30l monni
  • Szukam współtowarzyszki na wycieczkę z biura Rainbowtours-Dookoła Hiszpanii tydzień zwiedzania + tydzień pobytu na Costa del Sol. Wylot z Poznania, termin: mam do wyboru 2 opcje od lipiec 08.07.09 lub sierpień od 26.08.09, wyjazd na 2 tygodnie. O sobie: mam 27 lat, jestem wesołą osóbką i na te 2 tyg chcę zapomnieć o pracy itp ;-)
  • Cześć, troche nieśmiało, bo pierwszy raz na tym forum. Szukam współtowarzyszki na wspólny wyjazd po 10 lipca. Najchętniej połączenie zwiedzania i wypoczynku na 2 tygodnie. Może któraś z Was chciałaby wyruszyć na wspólne wojaże, razem zawsze raźniej. Przeglądałam oferty różnych biur ale nie mogę się zdecydować, a czasu coraz mniej.
  • Witam, wybieram się na przełomie lipca i sierpnia do Hiszpanii, najchetniej Barcelona bądź Madryt, ale w zasadzie może być całe Costa Brava. Nie zamierzam caly czas smażyć się na plaży, chcę też w ramach wolnego czasu troche pojeżdzić po Hiszpanii na jakieś wycieczki jednodniowe, np do Walencji, Castellon de la Plana, itp. Znalazlam fantastyczne oferty z dobrym biurem podróży, ale mimo wszystko zawsze lepsza oferta jest za pokój 2 osobowy, niz 1 osobowy. Zainteresowanych zachęcam do nap...
  • Witajcie! Dziś rozpoczęłam 3-tygodniowy urlop. Mam ochotę polecieć do Hiszpanii albo Portugalii. Przeszukuję właśnie oferty last minute. Jestem z Poznania, mam 31 lat. Szukam towarzyszki / towarzysza podróży, najlepiej z Poznania, żeby można się jeszcze przed ewentualnym wspólnym wyjazdem spotkać. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu tu na forum albo na gazetowego maila :)
  • Czesc,mam 32l,mieszkam w Uk.Pod koniec czerwca wybieram sie do Malagii, a podroz koncze w Barcelonie. Cel zwiedzanie i wypoczynek oczywiscie:)Czas pobytu ok 12 dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się