Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      hiszpania

hiszpania

(12 wyniki)
    • Dla mnie chyba Hiszpania :D Jak obstawiacie, zaczes Krystyny na lewo, czy na prawo? www.wykop.pl/ramka/1177457/przygotowania-cristiano-ronaldo-przed-meczem/
    • Kibicowania ciąg dalszy. Obawiam się, że się rozpiję przez to euro,co mecz to skok po piwo narodowe. Było czeskie, było niemieckie, dzisiaj hiszpańskie, bo Hiszpanom kibicuję. Kogo obstawiacie?
    • Jestem w kropce... Jedni i drudzy grają świetnie i zasłuzyli na wygraną.
    • No co z tą Hiszpanią się dzieje?!?!?!? :o Suellen, Ty na pewno wiesz :P Co z nimi, jak eunuchy dziś grają ;) no tak to się Mundialu nie wygrywa!
    • Spotkałam ostatnio znajomą ze szkoły, nie widziałyśmy się wiele lat. Mieszkała z rodziną z 15 lat w Hiszpanii, przyszedł kryzys i postanowili wrócić do Polski. Mają tutaj mieszkanie po rodzicach, tam wielki dom, było więc gdzie wracać. Pobyli w Polsce 2 lata, i we wrześniu wracają do Hiszpanii. Powiedziała że wolą Hiszpański kryzys niż Polską rzeczywistość, że przez te dwa lata tak dostali w kość, że nigdy tu nie przyjadą. Myślałam, że żartuje, ale faktycznie już są w Hiszpanii.
    • Mój mąż dostał - wydawałoby się - wymarzoną ofertę: praca w Hiszpanii, z możliwością zamieszkania, ściągnięcia rodziny. Dla niego jest to idealna propozycja, ale ja wtedy musiałabym zrezygnować z pracy, "przesadzić" dzieci do hiszpańskich szkół, a ani ja, ani dzieci nie mówimy po hiszpańsku. Mój mąż tak. Jeżeli się zdecydujemy, on pojedzie tam przecierać szlaki, my dołączymy po kilku miesiącach. Odległość jest zbyt duża, żeby na stałe utrzymywać sytuację, że on jest tam, a my tu. Są tu może j...
    • jesli BECARIOS DE INVESTIGACIÓN PREDOCTORAL to doktoranci to kim sa BECARIOS DE INVESTIGACIÓN POSDOCTORAL ? doktoranci po obronie doktoratu ? znacie odpowiedniki polskie lub angielskie ?
    • Niedawno ktos tu pisał o swoich znajomych, ktorzy nie odnaleźli się w Polsce po powrocie z emigracji i wyjechali z powrotem do Hiszpanii. Przyznaję, w Polsce tak dobrze nie mamy. U nas jest kryzys.:(
    • Mam dwu letniego syna, jestem sama. W tym roku skoncze studia i chce sie wyprowadzic, przynajmniej na pare lat za granice. Tylko dokad?
    • Przeczytałam w artykule: www.newsweek.pl/artykuly/wydanie/1294/polak--czyli-kto,78648,1 Wypowiedź radnego z Hiszpanii, który odwiedził Polskę: "... i nie śmiecicie tak jak my na ulicy". Takim czystym jesteśmy narodem? Może na ulicach nie śmiecimy, ale wystarczy wyjechać na tzw. łono natury i już jest masakra. Jak sobie człowieku nie posprzątasz po zainstalowaniu się, to będziesz wypoczywać w tym brudzie. To powiedzcie mi jak wyglądamy na tle innych nacji z tym śmieceniem.
    • Czego to ludzie nie wymyślą... wiadomosci.onet.pl/173844,21,0,pokaz.html
    • Właśnie wróciliśmy z super wakacji w Hiszpanii. Wspomnień całe mnóstwo. Dla nas dorosłych :) A dla mojej 7 letnieniej córeczki najważniejsza okazała się papuga, która umiała jeździć na rowerze. Bylismy na pokazach różnych zwierząt w parku rozrywki Selwo Marina - delfiny, lwy morskie, ptaki egzotyczne, węże..... Oczywiście z kamerą. Nagraliśmy prawie wszytko......pechowo oczywiście bez tej papugi.:( :( !!!! A Ola przy każdym pytaniu jak było na wakacjach tylko o tym rowerku. Może...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się