hiszpania

(23 wyniki)
  • Wybieram sie w lipcu samochodem do Hiszpanii i mam takie pytania, na ktore ktos moze zna odpowiedz: 1. Za ile i gdzie mozna zjesc przyzwoity, tani obiad przy autostradzie w Niemczech? 2. Gdzie warto nocowac? Tanie hotele Formula 1 (szczegolnie duzo jest we Francji)? kempingi? a moze jakies inne propozycje... 3. Ile moze kosztowac przejazd autostrada przez cala Francje? A moze ktos jechal podobna trasa i ma jakies ciekawe spostrzezenia? Dziekuje za wszelkie informacje.
  • taaak Granada jest niesamowita;)
  • No proszę cały czas się rozwija
  • Wybieram się 19.08 do Hiszpanii(7+7)z triadą. Czy ktoś był na podobnej wycieczce i może mi zdradzić swoja opinię, zarówno o tym biurze jak i tego typu wyprawie?
  • Na początku czerwca wykupiłem w "Rainbow Tours" pobyt w hotelu "Alcotan" w San Pedro koło Marbelli. Może ktoś tam był? Jakie wrażenia: plaża, dokąd można się wybrać w bliskiej okolicy, jak dojechać do Gibraltaru (czy wogóle warto tam jechać?), itd... . Wdzięczny będę za informacje. Mój adres: agro@post.pl
  • chcialabym sie dowiedziec w jaki sposob najtaniej dojechac do Hiszpanii? Interrail jest dla nas za drogi, a stop nie wchodzi w gre! Chcemy przejechac przez Niemcy na Wohenende ticket i nie mamy pojecia jak najtaniej przebrnac przez Francje - czy istnieje cos takiego jak "francuski Wohenende ticket"? jesli nie to jak sie podrozuje pociagami lokalnymi - ile to kosztuje i jak duzo czasu zabiera?
  • Właśnie.. Czy ktoś z nich korzystał? Czy jest ich dużo, może macie jakieś sprawdzone? I mniej więcej ile kosztuja.. Będę wdzięczna za każdą informacje. POzdrawiam
  • Czy ktoś był w miejscowości Peniscola w Walencji i może podzielić sie wrażeniami? Szczególnie ciekawi mnie Apartament Edison wynajmowany przez Neckermanna... Pozdr.
  • w tym roku planujemy wraz ze znajomymi odwiedzić Hiszpanie. Transport własny. Bedzie to wycieczka krajoznawczo-wypoczynkowa. Jako że nie znam w ogóle Hiszpani doradźcie co warto zwiedzić, jak szukać i zarezerwować noclegi, jak jechać. W zamian służę informacją nt Tajlandii
  • Czy ktoś z Was korzystał? Jakie doświadczenia? Z jakim wyprzedzeniem należy kupować bilety na linie dalekobieżne? Czy kupno Euro-Raila jest opłacalne - bo słyszałam że w większości pociągów i tak trzeba dopłacać?
  • czesc! planuje jechac do Portugali i Andaluzji, na przelomie kwietnia -maja. Czekam na info. troche szczegolow. otoz lece Lotem do Madrytu, dalej pociagiem do Portugalii, czy ktos juz tak kombinowal???Czy to dobry pomysl? (niestety nie moge skorzysstac z polaczenia bezposrednio do Lizbony). Ile dni przeznaczyc na Madryt? Razem mam trzy tyg. na wszystko. Czy zdarze? Jak myslicie, moze darowac sobie ta Andaluzje ( ale bardzo chce + Gibraltar i moze nawet 2-3 dni w Maroko?) Na miejsc...
  • No i jesteśmy. Razem z żona (3 tygodnie po ślubie) wrócilismy wczoraj z 10 dniowego pobytu w Hiszpani organizowanego przez triade. Ogólnie wyjazd był OK. Oceniam go na 7-8 punktów w 10 stopniowej skali. Gdyby nie zajebiste towarzystwo dostałby pewnie z 5 punktów. Ale od poczatku - wyjazd rozpoczął sie w piatek 19 września - o 6.30 wyjazd z Wawy i na poczatku załamka - srednia wieku ludzi czekajacych na autobus ze 40 lat. Sami liczymy po 25 i wypatrzylismy w całym tłumie z 5-6 osób...
  • Planuje sie wybrac na wycieczke objazdową do Hiszpani z biurem podrózy Triada. Szczegóły tej wycieczki są pod adresem www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=61001&id_terminy=947280 Moze ktos z Was wybiera się na tą sama wycieczke we wczesniejszym terminie lub był juz z Triada na takiej. Bardzo prosze o jakies informacje i rady a moze jakies sugestie na temat noclegu w tych miejscach i biura. Z góry dziekuje za informacje.
  • Witam Mam takie małe pytanko jaka jest najlepsza droga z Zgorzelca do Barcelony i czy znacie gdzies dobry i niedrogi nocleg trazytowy we Francji
  • Cześć, Co możecie powiedziec o standardzie hoteli FORMULA 1, szczególnie w Hiszpanii? Czy warto się tam zatrzymać na dłużej (2-3 dni) czy tylko dobre jest to na jedną noc i dalej w drogę? pozdrawiam Gutek
  • Planujemy wyjazd do Portugalii. Czy ktos z Was moze wypozyczal tam samochod ? Czy internetowe rezerwacje sie oplacaja ? Mozna takim samochodem pojechac do Hiszpanii ? D.
  • witam wszystkich mam pytanie - mojej znajomej firma o nazwie PANERUROPA TRAVEL chce (po podobno wygranym losowaniu)zafundowac darmowe wakacje na kanarach, w 5-cio gwiazdkowym hotelu, oplata tylko za wyzywienie i dojazd. czy ktos slyszal cos o tej firmie? moze kozystal z oferty? maja strone www.paneuropatravel.pl/ maja adres rzeczywisty i telefon (fax sie odzywa), ale.. jesli ktos cos wie, to prosze o porade:) michal
  • w tym roku planujemy wraz ze znajomymi odwiedzić Hiszpanie. Transport własny. Bedzie to wycieczka krajoznawczo-wypoczynkowa. Jako że nie znam w ogóle Hiszpani doradźcie co warto zwiedzić, jak szukać i zarezerwować noclegi W zamian służę informacją nt Tajlandii
  • Jak w temacie, najlepiej do Groznego, ale niekoniecznie. Tylko prosze o niepisanie " ale po co chcesz tam jechac, zwariowalas, pojedz lepiej do Hiszpanii" . CHCĘ jechac do Czeczenii, tylko nie bardzo mam pomysl jak sie tam dostac. Bede wdzeczna za wszelkie info. Pozdrawiam
  • bardzo wazne dla mnie jest czy w Hiszpani jest problem z autogazem i jaka jest cena jego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się