Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      hiszpania

hiszpania

(10 wyników)
    • Czy jest jeszcze szansa żeby upolować na lipiec lub sierpień tani bilet do Hiszpanii (najchętniej Alicante albo Madryt) ? Słabo sie znam na wyszukiwarkach, może jakiś lot łączony ?
    • Witam, czy żeby lecieć do Hiszpanii liniami Ryanair trzeba mieć PASZPORT czy wystarczy dowód? Chodzi mi dokładnie o lotnisko Girona, leciał może już ktoś tym kursem?
    • Poszukuje informacji o przewoznikach bioracych na poklad psy na trasie Hiszpania-Polska. W zeszlym roku lecialam Centralwings z Barcelony-El Prat do Krakowa.Ale w tym roku kicha!!!Zawiesili loty!!!! I kto zostaje???? Norwegian nie bierze psow na trasie z/do Polski...Ale moze z Hiszpanii do Niemiec by wzieli??? A potem juz cos skombinowac na Slask. Macie jakies doswiadczenie w tej materii??? Za wszelkie rady typu: nie brac psa, stres dla psa---Dziekuje!!! Pozostale in...
    • witam! za kilka dni jadę do hiszpanii i nie wiem czy przydadzą mi sie tak jakieś "grubsze" ubrania typu jeansy czy sweter a nawet kurtka. jest sens to zabierać? i co w ogóle mi sie tam przyda? poszukuję tez informacji na temat kart telefonicznych (dzwonienie z hiszpanii i innych krajów europy z jednej karty do polski). łatwo tam o dostęp do neta i skype? dzięki za info:)
    • Heja.... Szukamy dowolnego połączenia do Hiszpanii ( dowolne miasto ) tym terminie za rozsądne pieniądze...
    • Dokłądniej potrzebuję się przemieścić pomiędzy Lizbona i Jerez de la Frontera w Hiszpanii. czy znacie lokalnych tanich przewoźników. W internecie ciężko coś namierzyć. Liczę na pomoc
    • Witam, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak tanio dolecieć do hiszpani, Sevilla lub Malaga mnie interesuje Popatrzyłam na ceny z Warszawy i mnie zatkało:( Może ktoś ostatnio leciał w tamte strony?
    • No wiec, zapytanie takie jak w temacie , prosze o odpowiedzi :]
    • Co sie porobiło z lotami do Barcelony, ew. Girony z W-wy? Nie moge nic znaleźć, jakie inne lotnisko proponujecie, aby łatwo i TANIO - dotrzeć z Warszawy do Hiszpanii, we wrzesniu?
    • Planuję wylot Air Berlin z Berlina mam zamiar dojechać do Berlina samochodem może ktoś wie czy są i ile kosztuje ok 7 dniowy postoj samochodu na takim parkingu przy lotnisku Dzieki z pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się