Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      hiszpania

hiszpania

(9 wyników)
    • czesc:) czy ktos sie moze orientuje jak wyglada studiowanie anglistyki w Ciudad Real?? to jest na uniwersytecie Kastylia la Mancha, wybieram sie tam w marcu na stypendium z socratesa:) podobno w hiszpanii nie ma cwiczen? troche sie tez stresuje ze mi nie wystarczy na przezycie z tego grantu:/ droga tam jest zywnosc? z gory dzieki
    • Wyjeżdżam na stypendium do Barcelony. Chciałabym dowiedzieć się czegokolwiek od kogoś, kto studiował w Hiszpanii lub coś wie na ten temat. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. katia7@gazeta.pl
    • Chcę polecić Wszystkim nowy serwis ( akcjaespana.info )który powstaje o Hiszpanii, studiach, nauce, stypendiach, adresy Uniwersytetów i o pracy w HIszpanii. Super! Czegoś takiego szukałam! Przyłączcie się też! Można wysłać zapytania na stronie akcjaespana.info i na pewno dostaniecie odpowiedz, bo ja dostałam!
    • jak wyzej :) mysle o wyjezdzie na ersamusa i zainspirowana filmem 'smak zycia' wybralam wlasnie hiszpanie ;)czy ktos moglby podzielic sie swoimi doswiadczeniami?
    • chcialoby sie wam tyrac jako kelner/ka przez 30 lub 60 dni bez ANI JEDNEGO WOLNEGO dnia i to codziennie do pewnie 2-4 w nocy bo tacy sa hiszpanie w restauracjach ? za ponac lekko 1000E na czysto / miesiac bo sam sie zastanawiam czy mi sie praca "nie znudzi" i ta cala monotonnia. jestem studentem i byc moze potrzebuje bata nad soba by docenic to co koncze studiowac (studia techniczne ciezkie)
    • jak sądzicie zamierzam isc na prawo ( o ile sie dostane) czy za granica po takich studiach mam szasne na prace? chodzi mi głownie o UK i hiszpanie
    • Moim marzeniem jest wyjazd na socratesa do Hiszpanii, ale moja uczelnia (wlasciwie -instytut) nie ma podpisanej z nia odpowiedniej umowy. Czy ktos wie, w jaki sposob moglabym mimo to trafic do hiszpanii ? (gdzie pisac, do kogo i co?) czy ktos juz mial podobna sytuacje ? pozdrawiam !
    • Jak to jest?Czy mozna sobie tak po prostu pojechac i studiowac? Bo szczerze mowiac nie mam pojecia jak to jest...a interesuje mnie glownie Hiszpania.
    • Czy ktos z Was zna osobe, ktora byla lub jest na stypendium Erasmus w Hiszpanii.Zaznaczm,ze chodzi mi o kogos z Iberystyki w Warszawie. Bede bardzo wdzieczna za namiary. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się