hobby

(16 wyników)
  • Cześć Chciałabym spróbować sama robić biżuterię a konkretnie kolczyki (w ramach hobby:-). Czy nie wiecie, gdzie w Krakowie jest jakiś sklepy z koralikami lub z innymi akcesoriami potrzebnymi do wyrobu biżuterii. Może przez przypadek któraś z Was "wpadła" kiedyś na taki sklep:-)? -- Pozdrawiam maja281
  • Witajcie Złote Rączki :-) Weekend nadchodzi, dużo przedmiotów trzeba okleić, a "klakier" już na dnie. Pytanie jest następujące: czy wszystkie kupujecie go w Creativ Hobby, czy też jest dostępny np. w sklepie dla plastyków pod jakąś inną nazwą, innej firmy, itd... Na samym początku mojej działalności nacięłam się już na werniks, który mi sprzedano jako klakier, więc jestem teraz ostrożna i najpierw pytam.
  • Ja to tylko w weekendy a i to nie zawsze... Mam nadzieję, że w ten uda mi się przysiąść do dekupażowania, wszystko już czeka - serwetki, papiery, farby, pędzle :-) Mało casu, krucabomba, malo casu! :-)))))))))))))
  • od 15 listopada w Świecie książki jest druga część Mojego hobby. Cena świateczna 35 zł ( normalna 49 zł). a w niej: ramki i świeczniki, poduszki i pudełk, patchworki, pachnace mydełka..z papieru, tkanin, wstążek, suszonych owoców, stearyny... Sądzę, że warto.. Pozdrawiam
  • ... do nabycia jeszcze w ksiegarni wysylkowej Swiata Ksiazki www.swiatksiazki.pl/cgi-bin/KlubSwiatKsiazki.storefront/ i to jeszcze w promocji w cenie ok. 40 zl Ja wczoraj zamowilam i teraz czekam az przyjdzie Swiety Mikolaj:) Pozdrawiam Ania
  • pozawlam sobie powtórzyc pytanie, bo nie wiem, czy dotrą do niego ewntualni wiedzący, a sprawa mnie nurtuje. Otoż: czy wiecie, gdzie można kupić takie torby z uszami, chyba bawełniene (surówka bawełniana???, ewentualnie len), jakie są tym katalogu, albo coś w tym stylu?? Bo szukam, szperam, a mam wyraźną potrzebę dostarczenia ich organizmowi, <hahaha> Wierzę w nieskończoną silę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje:)!!! Pokornie dziekuję:D,:)))))))))))))
  • Tuż przed świętami szukając pomysłów w sieci trafiłam na taki oto link. www.twojehobby.pl/index.php Przyznaję, że nie czytam całego forum od deski do ....więc może być, że już ktoś odkrył tą stronkę. Ja zaraz się zabrałam za wyszukiwanie produktów....znalazłam "katalog" jednak tylko z opisami co w nim jest ale żadnych zdjęć. Nie czekając więc na nic napisałam pod wskazany na strone mail i dostałam odpowiedź, że katalog jest do ściągnięcia na stronce: www.rayher.de/d-kunden/ka...
  • Dziewczyny zrobiłam zamówienie w creativhobby, moje pierwsze i chciałabym zapytać,c zy to norma?? Dwa dni temu zrobiłam im przelew i od dwóch dni obok mojego zamówienia jest napis"oczekuje" ...to znaczy,z ę co?? że jeszcze pieniądze wg nich nie dotarły?? A jesli tak, to czy u nich to normalne, ze tak długo sie czeka??
  • Mam przygotowac zajęcia na studiach na temat artystycznej działalności osób dorosłych. W związku z tym chciałabym przeprowadzić z Wami taki nietypowy wywiad. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi. Powiedzcie proszę, kiedy zaczęliście tworzyć, co Was do tego skłoniło i co Wam to daje? Czy nie pracujecie zawodowo i stąd takie hobby, czy też pracujecie i oprócz tego tworzycie? Jak godzicie obowiązki zawodowe, rodzinne, domowe z taką formą zainteresowań? Czy tworzycie wyłącznie dla siebie ...
  • Prówoałam szukac przez wykuwiarke ale jakos nei znalażłam nic poza nasze hobby potrzebuje sklepik z artykółami do decou potrzebuje dwa zegary i chustecznik wie ktos gdzie kupei takie surówki ? moze byc warszawa moze byc piaseczno prosze pomozcie bo to na prezenty swiateczne:)
  • Pytanko małe mam. Czy możecie stworzyć taki zestaw mini mini, dla kogoś kto się na tym kompletnie nie zna, chciałby spróbować ale nie wie czy mu się spodoba i nie chce na to z tego względu tracić fortuny ? Nie zna się, tzn. prosi o przykłady produktów (bo np. słowo "lakier" może odczytać jako lakir do włosów ;) ) z góry dzięki i pozdrawiam :)
  • Drogie forumowiczki natknęłam się na pierwszy numer pisma "HOBBY" (z dużym opóźnieniem bo niebawem wyjdzie drugi numer), którego wydawaniem zajęło się BVP (od robótek ręcznych) - do tej pory korzystałam wyłącznie z pozycji książkowych zupełnie pomijając całą strefę pism różnych - stąd moje pytanie i jednocześnie prośba: o ile "HOBBY" podaje dość infantylne pomysły na prace wykonane w papierze czy window color (które bardziej przypominają ofertę skierowaną dla dzieci w pismach ...
  • poszukuje pomyslow na jakies zajecie, dzieci w wieku okolo 8 lat, 5 sztuk, musi to byc w miare proste (zebym sie po gruzinsku dogadala z nimi), w miare malo brudzace i niezbyt czasochlonne (zajecia mamy 2 razy po 1 h). z materialami tu roznie bywa wiec tez. mam nadizeje ze nei za duzo wymagam i ze cos mi podpowiecie :) pozdrawiam LadyBlue
  • Jeśli ktoś z was kupował, bardzo proszę o odpowiedź.
  • Witajcie gdzie w Warszawie można kupić lakier do tworzenia się spękań? Niestety w Empiku nie ma, w Blue City w pasmanterii też. Podpowiedzcie gdzie go szukać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się