hobby

(7 wyników)
  • dziś złapalan się na tym, że jestem zadzrosna o hobby mojego mężczyzny. Az wstyd sie przyznać, ale nawet cieszyłabym się, jakby nie wyszło mu to wsyztsko co sobie zaplanował. A może coś ze mna nie tak? przecież powinnam go wspierac i życzyć mu jak najlepiej, a ja taka zołza jestem i nawet nie mam odwagi powiedzic mu tego w twarz..
  • Hobby(11)

Hej dziewczyny:) Macie jakies prawdziwe hobby, jakas pasje, ktora wam zabiera duzo czasu i mysli? Ja wczesniej czesto mialam jakies wielkie pasje, czasami trwajace jedynie rok czy poltorej, ale jednak wciagajace w pelni. A potem nagle jakos tak stare pasje wygasly, nowych brakowalo i poczulam pustke. Brakowalo mi czegos. Probowalam nowych rzeczy, chcialam sobie cos znalezc - na prozno. Przechodzilyscie taki okres? A jak macie hobby - to jakie? Moje pasje to konie i papugi :) ...
  • Hobby mojego męża powoduje u mnie coraz większą niechęć. Mój mąż jest zapalonym akwarystą - ma kilka akwariów (w tym jedno 400-litrowe) i hoduje w nich piekne rosliny. Przyznaję - jest specjalista w tej dziedzinie, podziwiam go za wiedze i jestem z niego dumna, ale ostatnio zauwazyłam, że on coraz więcej czasu poświęca akwariom, a coraz mniej mnie i domowi. Całe dnie siedzi przy akwariach, spotyka sie z kolagami - hobbystami (przychodza o róznych porach dnia, nawet póznym wieczore...
  • Wprawdzie mam chlopaka i jest dobrze, ale zauwazam ze czesto dopada mnie świadomość ze jestem sama i sie uzalezniam od niego. Czy tak juz w wieku 30l jest??? Kolezanki mają dzieci i mezów. Swoje zycie.Albo wiekszość powyjezdzało. Kontakt sie urwał. Została moze jedna, dwie. A wiec spotykam sie z nimi 1x na 2 tygodnie. Albo zadziej. Nie mają czasu. Dopołudnia jestem zajęta. Potem obiadek, sprzatanko i nuuudy do wieczora, albo cały dzien z wieczorem jak sie nie spotkam z moim. Nie uza...
  • Od jakiegos czasu w jego zyciu pojawilo sie mnostwo zajec, pasji i malych przyjemnosci, ktorych nie dzieli ze mna. Chce byc tolerancyjna i wyrozumiala, chce dac mu swobode, ale zaczyna mnie to martwic. Czy slusznie? Mam pewnosc ze nie chodzi tu o inna kobiete. Ale czuje sie zaniedbywana, ma dla mnie coraz mniej czasu. Czy powinnam robic mu wyrzuty, czy taka duza swoboda w zwiazku jest dobra? Nie wiem co On o tym mysli, bo nie chce poruszac tego tematu, kiedys juz bardzo sprzeczali...
  • Dziewczyny, mam pytanie: czy wasz mąż też nie potrafi gospodarować odpowiednio pieniędzmi i jak sobie z tym radzicie? Mój mąż czasami sam przeznacza przykładowo sobie jakieś pieniądze powiedzmy na weekend, a i tak nie potrafi w tej kwocie się zamknąć. Nie chodzi mi o tracenie większych pieniędzy, ale o to, że nie potrafi nimi zagospodarować. Nie czuje jakiegoś limitu wydatków. Wiadomo, że jestesmy młodzi i powinniśmy korzystać z życia póki możemy, ale trzeba też być odpowiedzial...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się