hobby

(4 wyniki)
  • czy jest to złego w tym,ze mąz ta mocno sie angazuje w swoje hobby, chce latem tydz czasu spedzic z ludzmi o podobnych zainteresowaniach,sledzi fora internetowe,oglada filmy, czyta ksiazki zwiazane ze swoim hobby,jednym slowem 'tym zyje'?? dodam,ze pomaga mi w domu, przy dzieciach, nie wychodzi z domu z kumplami itd czy Wasi mezowie spedzaja jakas częsc wakacji bez Was?jest w tym cos zlego?
  • mam problem i szczerze poowiem ze nie wiem co z tym zrobic. od roku jestem mężatką, w 8 miesiącu ciąży. zawsze chcialm byc najwazniejsza dla meza ale niestety dla niego wazniejsi są jego rodzice, potem koledzy a dopiero na koncu ja i nasz maluszek. jak mu o tym mówię ze tak jest to odrazu zaprzecza ale nigdy nie powie ze ja jestem najwazniejsza bo wie ze tak nie jest. jak juz pisalam, jestem w ciązy, niestety on nie rozumie tego ze ja sie czasami zle czuje ze nie mam ochoty nigd...
  • Witam, właściwie to już nie wiem czy warto ratować nasze małżeństwo. Nawet nie wiem czy tego chce ale mamy 2 letnie dziecko i ze względu na nie mogłabym chcieć to zrobić, ale to nie tylko ode mnie zależy. Mój mąż nałogowo kupuje i ogląda filmy. Ma ich już sporo ponad 1000 ( nie, to nie pomyłka ). W miesiącu kupuje ich ok 12-15 sztuk. Nie muszę chyba wspominać ile to kosztuje. Jesteśmy po ślubie 2,5 roku. Na początku cieszyłam się, że mąż ma jakieś hobby, że się czymś interesuje. Podejrz...
  • Jak poradzić sobie w sytuacji, kiedy twój facet jest o ciebie obsesyjnie zazdrosny? przegląda twoje rozmowy na GG, sprawdza pocztę, tylko po to żeby podsycić swoje chore wyobrażenia, każde moje użyte do kogoś słowo potrafi rozdmuchać do niewiarygodnych rozmiarów. Na nic zdają się moje zapewnienia,że go nie zamierzam zdradzać,nigdy mi to nie przyszło do głowy. Ale on ma swoje przykre doświadczenia,które teraz rzutuje na mnie. Czuję się coraz bardziej ograniczana i kontrolowana, chce abym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się