hobby

(4 wyniki)
  • Witam! Dziewczęta- chciałam zapytać, czy któraś z Was robi lub robiła zakupy w sklepie www.hobbystudio.pl ? Wiele z Was podaje jego adres na blogu w zakładkach "Tu robię zakupy", ale kiedy weszłam na ich stronę, okazało się,że nie prowadzą sklepu internetowego... Szkoda, bo mają śliczne zestawy, często inne od tych dostępnych w innych pasmanteriach. Pozdrawiam! Asia
  • Ja osobiście lubię wszystko wyszywać jedynie nie przemawiają do mnie postacie (oprócz aniołków i dzieci). Jest też jeden kolor z muliny, którego nie lubię wyszywać ... biały, kiedyś jeden obrazek dwa lata leżał nieskończony, bo mi zostało białe tło do wyszycia, a jak u Was, to wygląda? Pozdrawiam Agnieszka.
  • Witam, mam oto taki problem: w Białymstoku właściciel zamknął sklep Hobby Studio, a na gwałt potrzebna mi mulina Anchor (żeby dokończyć obrus). A znajomi będą w Łodzi i mam prośbę o dokładny adres pasmanterii, (tak żeby wpisać w gpsa i zajechać na chwile ;)) gdzie mogę dostać tą nitke.... Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!
  • Potrzebna mi kanwa 18ct w kolorze ivory, czyli kość słoniowa. Po pierwsze, takiego koloru nigdzie nie widziałam. Największy wybór jest tu: www.needleart.pl/pl/kat/245/PROMOCJA-SWIATECZNA/start/120 jednak nie potrafię zdecydować, który będzie najlepszy: antik (u mnie wygląda jak biały), ecru czy ciemnokremowy (na zdjęciu niczym się nie różnią). Jak sobie poradzić z wyborem koloru, skoro przecież nie mogę go zobaczyć "w naturze"??? Po drugie, zdecydowanie wolałabym najtańszą kanwę z metr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się