hobby

(4 wyniki)
  • Czy myślałeś kiedyś o tym, że to pieniądze mogą pracować dla Ciebie ? Czy myślałeś o tym, że Twoja decyzja podjęta dziś może być kluczowa dla Twojej przyszłości ? Czy wiesz, jak wiele możesz zyskać inwestując w siebie ? NOVISION daje nową wizję, nowy sposób myślenia o przyszłości, o finansach i o zarabianiu. Sposób, który można urzeczywistnić dzisiaj, teraz. NOVISION daje Ci dostęp do wiedzy na temat korzystnego lokowania pieniędzy. To wiedza, która przyniesie Ci profity, która już ...
  • Jakim prawem są zamocowane do słupów elektrycznych w mieście banery wyborcze jednego (łysego gangstera) , skoro prezydent miasta wyznaczył miejsca gdzie mogą być reklamowane. Mnie się to nie podoba że tylko jeden polityk łamie prawo i pokazuje że rozporządzenia władz lokalnych ma w odbytnicy.
  • Osobiście jestem na etapie-buduję się, pewnie inni uzytkownicy forum róznież są albo byli lub będą na etapie budowania, remontowania meblowania itp Może stworzmy ranking firm z których usług warto skorzystać i takich z których nie. Polecam: murarzy-bracia z Chodkowa-mają sprzęt, wykonują dobrze robotę i o dziwo nie są moczymordami. c.d.n w mairę rozwju budowy:)
  • Skandal na kolei!!!… wrzeszczą wszem i wobec… Polecą głowy w kolejowych spółkach… ale ministrowi nic nie grozi… Minister jest dobry... Dobry minister… dobry… Minister, siad!... Ja również uważam, że to skandal… Tylko gdzie indziej widzę skandal... Premier potrafi bredzić, że odebrane prezesom trzech spółek kolejowych nieistniejące premie to za mało… i że kary muszą być surowsze!... Do końca roku… obiecał premier… będą wnioski ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się