Forum eDziecko eRodzice etata
ZMIEŃ
      hobby

hobby

(5 wyników)
    • Zawsze gdzies tam uważałem ze człowiek pozbawiony własnych zainteresowań i pasji jest biedny. nie mówię tutaj o wspólnym wychowywaniu dziecka. To nasze zycie obowiazki, codzienność itd. Chodzi mi o pasje takie nasze, zupełnie nasze, o czas kiedy robimy coś z myslą o sobie dla siebie i tylko ku sprawieniu sobie dzieciecej frajdy. Pokazcie swoje hobby, opiszcie, pochwalcie się tylko prosze bez enigamtycznych opisów japońskimi nazwami Egon!!!! ;))) Ja jak wiekszość wie to mam pier...olca ...
    • zgadzam się każdy powinien mieć jakieś hobby, pasje.taką odskocznie od codzienności.Smutne jest to że niektórych nie stać na zrealizowanie swoich marzeń z różnych względów głównie finansowych.Dlatego mam pytanie.Czy jesteście w stanie realizować swoje marzenia pasje kosztem swojej rodziny?.Np.Marzy się wam super wypasiona fura albo motocykl, obracacie się w tych kręgach. od zawsze to było waszym marzeniem, waszą pasją.Jest też druga strona kupno mieszkania czy powiększenie domu...
    • Witam . Od jakiegos czasu moj syn zbiera karty telefoniczne , czasem dostalem jedna czy dwie od kolegow to mu dozucalem do kolekcji. Na mikolaja kupilem mu klaserek , aby sobie poukladal owe karty i co sie okazalo ze klaserka braklo (prawie 200 szt. ) . Tuz przed wigilia wpadl mi w rece katalog z wszystkimi do tej pory wydanymi kartami , i wiecie co , ze mnie wzielo na zbieranie kart . W katalogu jest ich ok. 1400 pozycji i dodatkowo jeszcze sa wydania specjalne . W zwiazku z powyzszym mam pr...
    • Przyznam że zainspirował mnie jeden post:) Chciałam zapytać o wasze zainteresowania: czy takowe posiadacie, skąd się wzięło wasze hobby i czy chcielibyście tym bakcylem zarazić wasze dzieci? Myślę, że jest to temat na tyle wdzięczny i przyjemny, że nikogo nie urazi, więc jak macie ochotę opowiedzieć to zapraszam:)
    • Drodzy Panowie mam zamiar połowić sobie ryby w tym roku, ale po Wigrach pływają często biało niebieskie motorówki w związku z tym muszę to zrobić legalnie. co trzeba, gdzie trzeba w Warszawie jeśli ktoś wie i gdzie znaleźć to czego trzeba się nauczyć. Szukałam tego po stronach ale komputer zaczął mi się wieszać więc liczę na pomoc jakiegoś miłego gentelmana który podałby nierozgarniętej kobiecie gotowy link (wiecie bo Wy tacy rozgarnięci jesteście wszystko wiecie i chętni do pomocy nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się