Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      hobby

hobby

(7 wyników)
    • Nie ważne dlaczego, ale naszła mnie refleksja nt. hobby - w tej dziedzinie też najwyraźniej panuje presja i zbiorowa histeria, że po pracy (najlepiej strasznie rozwijającej i w ogóle na poziomie) należy oddawać się co najmniej aktywnej rekreacji (np. parkour:D lub wspinaczka skałkowa) albo jakiemuś nietuzinkowemu hobby (gra na bałałajce). Czy ktoś jeszcze po prostu czyta, spaceruje lub wyszywa sobie dla przyjemności? Albo np nie robi nic? I nie ma z tego powodu wyrzutów sumienia?
    • dzis przy porządkach znalazłam takie plakietki , przypiełam na drzwi i chyba zbierac zaczynam
    • Odkrył pasjonujące zajęcie. Dłubanie w nosie.... Czekam aż zacznie macać się po fistaszku... Droga redakcjio, czy to normalne? Czy to samo przejdzie?? Zaniepokojona Zebra51
    • Dziewczyny ,macie jakieś hobby ,pasje,coś co uwielbiacie robic niemal co dnia?? Ja uwielbiam fotografowac dzieci ,mam na tym punkcie bzika,mogłabym tak całymi dniami biegac z aparatem i strzelac foty :)podobno moje prace są całkiem dobre (tak twierdzą znajomi)i dziś już wiem ,że pomyliłam się w 100% z wyborem zawodu:) A co Was tak rajcuje??
    • Coś co Was relaksuje,cieszy?
    • otoz namietnie pisze skargi do ZTM (ztm to takie warszawskie gowno zajmujace sie pozalsieboze komunikacja miejska) mam dosc tych uwaga kawalek nie dla wrazliwych!!!! W DUPE JEBANYCH CHUJOW Z GABKA ZAMIAST MOZGU KTORZY PROWADZA AUTOBUSY PRZY CZYM NAMIETNIE RZUCAJA LUDZMI JAK KARTOFLAMI I ZA PUNKT HONORU BIORO SOBIE PRZYTRZASNAC WOZEK WYSIADAJACEJ MATCE OBY ICH BYK WYRUCHAL PO WIELOKROC W KAZDY OTWOR CIALA I OBY BYLOO TO BOLESNE OBY SZCEZLI W MEKACH A PRACIE IM USCHLO I ODPADLO OB...
    • Pod koniec miesiąca idziemy na urodziny do szwarga. Szwagier lat 31. A ja nie mam absolutnie żadnego pomysłu na prezent - prócz wódki oczywiście :P. Co takiemu szwagrowi można w prezencie dać? Dodadkowe informacje: - kwota do dyspozycji 100-150 zł - koszule, krawaty i perfuma odpadają - od tego ma żonę ;) - szwagier raczej nie ma żadnego hobby :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się