hobby

(10 wyników)
  • Waldemar Graj zginął przy próbie zdobycia szczytu Chan Tengri, miał 37 lat, żonę i dwójkę dzieci. www.zw.com.pl/artykul/281629_Waldemar_Graj_zginal_przy_probie_zdobycia_szczytu_Chan_Tengri.html Zlinczujecie mnie, ale mając rodzinę - takie hobby to egoizm
  • ciekawa jestem czy na forum są istni zapaleńcy.... :) czy macie takie hobby, któremu poświęcacie sporo czasu? kolekcjonujecie coś? uprawiacie sport albo ogródek? :) kiedyś, kiedyś zbierałam pióra i długopisy...te niepospolite... no i monety.... a potem mi przeszło.... po długopisach już śladu nie ma, a monet częściowo się pozbyłam.... a Wy? jakie macie zainteresowania? czemu się poświęcacie najchętniej?
  • ostatnio trochę zaniedbane, ale niesamowite. Narodziło się w wyniku wściekłości na geograficę. Kazała nam nauczyć się stolic państw świata i lokalizować je na mapie. Ile ja się wtedy namęczyłem. Teraz jestem jej wdzięczny. Obudziła we mnie miłość do zwiedzania z palcem po mapie. Kocham plany miast, mapy, mapki,im bardziej szczegółowe tym lepiej. Uwielbiam rozszyfrowywać nazwy miast, czytać historię skąd się wzięły w określonych miejscach świata. Porównywać warunki klimatyczne poszc...
  • Czy ktoś z Was (poza mną) ma jeszcze to szczęście? Czy rzeczywiście praca sprawia przyjemność, chodzi się do niej z radosci a nie obowiązku? Jak to jest u was?
  • Jakie macie zainteresowania, zbieracie coś, kolekcjonujecie, macie oryginalne zainteresowania - a może wprost całkiem pospolite?
  • Dyskutowanie z oszołomami religijnymi. Nie zajmuję stanowiska określonego, tylko zbijam ich kiepskie argumenty. Oni sie na mnie wściekają i wyzywają mnie od satanistów i innych takich... Dlaczego nie można porozmawiać o religii (szczególnie katolickiej) normalnie i na poziomie? Teraz sie zaczelo od mojego pytania, czy procesja na Boże Ciało musi iść koniecznie jedyną drogą objazdu drogi krajowej nr 8 na Warszawę, skoro plac Grunwaldzki rozkopany. A zrobiła się z tego solidna awant...
  • Czołem:) Zobaczcie, jakie dziwolągi żyja w oceanicznych otchałniach: portalwiedzy.onet.pl/115816,1,1,0,galeria_media.html Pozdro Krzysztof
  • Uczestnicy spotkania w Narodowym Forum Europejskim pytali polskiego prezydenta również o homofobię. Lech Kaczyński zapewnił, że nie jest homofobem, a wśród jego przyjaciół są ludzie, którzy są dotknięci "ową odmiennością, jaką jest homoseksualizm". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3932853.html Czyli są dwie możliwości: - rozumie hobby brata; - nie lubi Szczypińskiej. A może coś jeszcze?
  • Mam problem. Kompletnie nie wiem o czym zrobić najbliższą audycję w poniedziałek. Może podsuniecie mi jakiś temat i ementualnie osoby z którymi mógłbym porozmoawiać na antenie. pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
  • Szukam jakiegoś hobby, ponieważ poprzednie mi uciekło:) Może by tak net? A u Was ciepło (nobo księżyc świeci na czerwono, czy może raczej żółto???). Jeśli Wam nie przeszkadza to sobie trochę tu, w kącie, posiedzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się