hobby

(5 wyników)
  • Witam. Interesuje się akwarystyką i z tym chciałbym związać swoje nauczanie i w przyszłości pracę. Jestem w liceum o profilu biologiczno-chemicznym. Po liceum oczywiście studia i tutaj pojawia się problem. Chciałbym kształcić się w kierunku związanym z moim hobby. Orientuje się ktoś który kierunek co daję ? Oceanografia, Zoologia, Ichtiologia i Akwakultura. Mieszkam w małopolsce, a z tego co szukałem uczelnie tego typu znajdują się tylko na północy polski, może się mylę ? Gdzie wyb...
  • Mam problem, za ponad tydzień wyniki matur, a ja nadal nie wiem jaki mam wybrać kierunek studiów. Tzn. mam coraz więcej wątpliwości. Z jednej strony chciałbym studiować prawo, bo ten kierunek wydaje mi się najbardziej perspektywiczny, z drugiej interesuję się socjologią (sami przyznacie, że nietypowe zainteresowanie jak dla nastolatka), jednak po tym kierunku mogę mieć problemy z pracą. A na koniec pozostaje historia, której studiowanie byłoby dla mnie przyjemnością, gdyż traktuję...
  • Co sądzicie o studiowaniu lotnictwa na MEL-u na polibudzie warszawskiej? Słyszałem różne opinie o poziomie trudności studiowania na tym wydziale. Jakie są perspektywy zatrudnienia w zawodzie/branżach pokrewnych?
  • Mam pytanie do osób zainteresowanych tymi kierunkami, studiujących na nich lub posiadających o nich jakąś bardziej konkretną wiedzę. Który z nich wydaje się atrakcyjniejszy? Jak przebiegają studia? Gdzie `bardziej` warto się wybrac - Rosjoznawstwo i UJ czy Wschodoznawstwo i UAM? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
  • witam, jezeli ktos z Was studiuje Iberystke na UW lub gdziekolwiek indziej b.prosze o przekazanie mi swojej opini o tym kierunku studiow z gory dziekuje k-b kill-bill@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się