Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      iberystyka

iberystyka

(10 wyników)
    • Kto startuje na Iberystykę na UW i ile pkt mniej więcej spodziewacie się mieć z angielskiego??
    • Może jest ktoś kto się wybiera na UW,UJ lub na UAM w Madrycie na iberystykę???? Jeżeli idziecie do Waw-y,jak tam przed testem predyspozycji? :PPPP
    • Najprawdopodobniej moim celem okaże się w czerwcu Uniwersyttet Wrocławki... z jakim skutkiem - nie wiem... A że ogólnie jestem pesymistką, tym bardziej się wacham... Ale pomimo tego wybieram język hiszpański jako filologię... Choć się jeszcze go nie uczyłam oprócz własnych chęci... Czy ktos ma podobne plany..?? z chęcią rozwinęłabym szerzej ten temat...
    • Wybieracie się na iberystykę albo filologię hiszpańską??Jesli tak to gdzie??;->
    • Kto się wybiera? Jakie wyniki z rozsz. polskiego i języka. Moje: 50% polski i 71 angielski. A może ktoś na anglistyke na KUL ?
    • no z zyciem :) jakie wyniki?
    • czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć takowe???
    • Hej, od tego roku na te kierunki oprocz nowej matury obowiazuje rowniez test z 5 podanych lektur (osobne dla kazdego z tych kierunkow). Nie wiecie, czy lista zostala juz podana (czas najwyzszy)? Jesli tak to gdzie mozna ja znalezc? Pzdr.
    • kto idzie, z jaikmi wynikami? czy na prawde tylko biorą ang podst, nie będzie nic poza tym?wogóle jest jakiś sens to teraz studiować? ile osób na roku przyjmują? kto zna odp na te badz inne pytania dot hiszp- prosze dajcie znać, dzeki.
    • dzikeuje za info:)
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się