babykasz 15.07.05, 14:46 no z zyciem :) jakie wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:35 milam wczoraj rozmowe na iber na US. dostala 4.75pkt. z matury ang z rozsz mam 88. jak inni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:42 czy wyniki z wczorajszej rozmowy mozna gdzies sprawdzic? i jaki mialas temat??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:48 hmm,wyniki byly oglaszane po kazdej turze,czyli po kolejnych 25- 30osobach.mozliwe,ze isteje mozliwosc dowiedzenia sie przez telefon. moj temat byl chyba najprostrzy z mozliwych; jakie miejsca w Polsce pokazalabym cudzoziemcowie,ktory pierwszy raz przyjechal. az mnie szoknelo jak go zaobaczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:53 ja mialam powiedziec do jakiego kraju hiszpansko-jezycznego chcialabym pojechac i dlaczego- bylo dobrze tylko oceny nie znam... a jak poszlo reszcie w Twojej turze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:55 byly cztery 5, jedno 4.75 pozniej kilka 4.25 i 4.0. a reszta to juz w granicach 3. niestety, nei jest pocieszajace,ze przyjmuja jedynie 25 osob. jak Tobie poszla matura z ang? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:02 chcialam zeby poszla lepiej, bo uwielbiam ten jezyk, ale i tak jestem zadowolona z 91 z rozszerzenia. dzieki za informacje i zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:19 Kacha, jak bedziesz to napisz cos wiecej:) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:39 no wlasnie! udalo Ci sie dodzwonic na iberystyke i dowiedziec jaki wynik rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:08 nie dzwonilam, bo jak sie okaze ze poszlo mi dobrze na ustnym, a sie nie dostane, to nie bede wiedziala dlaczego.. poza tym nie szukalam nawet nr tel.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:09 na jaki uniw zdawalyscie? rozmowa po pol/ang/hiszp? ja sie zastanawiam nad iberystyka,a wy dlaczego to wybralyscie?? Odpowiedz Link Zgłoś