Dodaj do ulubionych

IBERYSTYKA

15.07.05, 14:46
no z zyciem :)
jakie wyniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:35
      milam wczoraj rozmowe na iber na US. dostala 4.75pkt. z matury ang z rozsz mam
      88. jak inni?
      • Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:42
        czy wyniki z wczorajszej rozmowy mozna gdzies sprawdzic? i jaki mialas temat??:>
        • Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:48
          hmm,wyniki byly oglaszane po kazdej turze,czyli po kolejnych 25-
          30osobach.mozliwe,ze isteje mozliwosc dowiedzenia sie przez telefon. moj temat
          byl chyba najprostrzy z mozliwych; jakie miejsca w Polsce pokazalabym
          cudzoziemcowie,ktory pierwszy raz przyjechal. az mnie szoknelo jak go
          zaobaczylam.
          • Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:53
            ja mialam powiedziec do jakiego kraju hiszpansko-jezycznego chcialabym pojechac i dlaczego- bylo dobrze tylko oceny nie znam... a jak poszlo reszcie w Twojej turze?
            • Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:55
              byly cztery 5, jedno 4.75 pozniej kilka 4.25 i 4.0. a reszta to juz w granicach
              3. niestety, nei jest pocieszajace,ze przyjmuja jedynie 25 osob. jak Tobie
              poszla matura z ang?
      • Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:02
        chcialam zeby poszla lepiej, bo uwielbiam ten jezyk, ale i tak jestem zadowolona z 91 z rozszerzenia. dzieki za informacje i zycze powodzenia:)
        • Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:19
          Kacha, jak bedziesz to napisz cos wiecej:) dzieki:)
          • Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:27
    • Gość: Kacha Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:39
      no wlasnie! udalo Ci sie dodzwonic na iberystyke i dowiedziec jaki wynik
      rozmowy?
      • Gość: iwa Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:08
        nie dzwonilam, bo jak sie okaze ze poszlo mi dobrze na ustnym, a sie nie dostane, to nie bede wiedziala dlaczego.. poza tym nie szukalam nawet nr tel.:)
        • Gość: ciekawska Re: IBERYSTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:09
          na jaki uniw zdawalyscie? rozmowa po pol/ang/hiszp? ja sie zastanawiam nad
          iberystyka,a wy dlaczego to wybralyscie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka