gingersowna 29.06.05, 14:48 Kto się wybiera? Jakie wyniki z rozsz. polskiego i języka. Moje: 50% polski i 71 angielski. A może ktoś na anglistyke na KUL ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lublinianka2 Re: Iberystyka na UMCS IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 14:53 ja się wybieram polski 58% a angielski 74%.Mam jakieś szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Iberystyka na UMCS 29.06.05, 15:07 Wszyscy mają szanse :) Ale mam nadzieję, że to my się dostaniemy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: Iberystyka na UMCS IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 15:21 Też mam taką nadzieję ,ale szanse są małe, bo konkurencja jest duża. Nie wiesz ile miejsc jest na iberystykę a ile na zwykła romanistykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: Iberystyka na UMCS IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.06.05, 15:21 Też mam taką nadzieję ,ale szanse są małe, bo konkurencja jest duża. Nie wiesz ile miejsc jest na iberystykę a ile na zwykła romanistykę?Bo razem jest 60 Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Iberystyka na UMCS 29.06.05, 15:24 Wiem, jest po tyle samo, po 30 miejsc. Ogólnie na miejsce jest ok 4 osób na romanistkę, bez podziału na profile. Ale uważam, że jest porównywalnie. Jak składałam dokumenty 16 czerwca to byłam 118 osobą zainteresowaną iberystyką. Czyli było prawie 4 os./ miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka2 Re: Iberystyka na UMCS 29.06.05, 17:00 to dobrze odświeżaj to może nam ktoś odpowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Iberystyka na UMCS 29.06.05, 22:47 Nie wierzę, że nikogo tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM*** Re: Iberystyka na UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:34 A jest w ogóle iberystyka na UMCS?????????!!!!!!!!!!!! I co trzeba było zdawać? Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Iberystyka na UMCS 29.06.05, 23:36 Jest iberystyka schowana na filologii romańskiej pod nazwą profil iberystyczny. Wymagania to j.polski i j.obcy na poziomie rozszerzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM*** Re: Iberystyka na UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:10 O k**** dlaczego ja wcześniej nie wiedziałam!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Iberystyka na UMCS 30.06.05, 00:14 Spróbuj za rok !! Mozna pogodzic 2 kierunki. A jak nie za rok to za dwa. W tym jest ok 4 osoby na miejsce, to nie tyle co np. 18 na UW. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM*** Re: Iberystyka na UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:19 No i zebys wiedziała ze tak zrobie :) Jeśli wyląduje na UMCSie na anglistyce to za rok lub dwa na 100% będę próbować :))) I znalazłam powód dla którego warto pozostać w Lublinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Iberystyka na UMCS 30.06.05, 00:21 A widzisz, jednak nie taki zły ten Lublin. Hihi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka Re: Iberystyka na UMCS IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 08:23 powiem tak...po co odswiezasz?Chcesz jeszcze sobie dorobic konkurencji?Ludzie nie wiedza o tym,ze jest tu taki profil,wiec po co interesowac tym ludzi?Jak widzisz,ze nikt nie odpowiada to czekaj na wyniki i tyle...Napisz lepiej post:jakie macie wynki na rozszerzonym angliku i bedzie swiety spokoj.Ale nie rob tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingersowna Re: Iberystyka na UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:23 Jakby termin skladania papierow nie minal to bym nie odswiezala. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon9 Re: Iberystyka na UMCS 02.07.05, 17:40 a jeśli ktoś nie zdwał i nigdy nie uczył sie francuskiego to tez moze na to składac papiery ?I czy wogóle umcs je przyjmuje jeszce ?:O Odpowiedz Link Zgłoś
kruksja Re: Iberystyka na UMCS 02.07.05, 17:56 termin przyjmowania dokumentów minął 17.06 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala TERMIN MINĄŁ!!!!! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś