ikea

(7 wyników)
  • Czy ktoras z wdpd ma tego typu materac: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70139758/ i moglaby sie podzielic wrazeniami? Jak sie na tym spi, jaka twardosc itp...Bo mam juz powoli dosc spania na kanapie ;) Z gory dziekuje :)
  • Kupiłam w ikei plastikowe naczynia KALAS dla dziecka. Można je myć w zmywarce, ale coś jest nie tak. Od tych ikeowych zafarbowały inne plastikowe naczynia m.in. korek od butelki aventu. Na kubkach zbiera się różowa woda. O ile jeszcze kolorowe naczynia można przeżyć, choc fajnie to nie wygląda, to zastanawiam się czy jest to bezpieczne? Niby naczynia przeznaczone do kontaktu z żywnością, pewnie mają jakieś atesty, ale jeszcze nigdy żadne inne naczynia mi nie pofarbowały. Myslicie, że to jest ...
  • Mam Sultana Hasselback,przetestowałam i jest ok do spania dla dwojga ale niestety ma porażającą grubośc prawie 30 cm.Łóżko sypialniane wygląda jak dryfująca wyspa i jeszcze śpimy czasem z niemowlakiem,upadek z tej wysokości to tragedia. Opis tego materaca znalazłąm w necie ,cytuję ''Dodatkowa gruba warstwa naturalnej watoliny i pianka o wysokiej sprężystości gwarantuje dodatkowy komfort i rozluźnienie.Twarde aktywne kieszenie sprężynowe zapewniają precyzyjne wsparcie dla kręgosłupa i r...
  • Drogie WDPD, mam pytanie: czy któraś z Was ma sprzęty jakieś z Ikea? Chodzi mi głównie o lodówkę do zabudowy, taką z zamrażalnikiem. Szykuje mi się przeprowadzka i będzie nowa kuchnia, więc zaczynam się rozglądać. Lodówka z Ikea jest o kilkaset złotych tańsza niż taki np. Bosch (bez fajerwerków) i zastanawiam się o co chodzi i może warto bo i cena i pięć lat gwarancji? Może któraś z Was wie kto te sprzęty produkuje? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. :)
  • Witam wszystkich! Kupilam niedawno mieszkanie i odziedziczylam w nim calkiem fajne meble ktore planuje zatrzymac. Wsrod nich znajduje sie ikeowska sofa Fagelbo (sprawdzilam na metce w poduszce), duza, 3 na 2, w kolorze pierwotnie pewnie bezowym, aktualnie szarobrudnym. I mam z nia dylemat - chcialam bowiem dokupic pokrowce a tymczasem okazuje sie ze w ofercie ikei juz ich nie ma (a moze ktos z Was ma i chcialby sprzedac?). Co jeszcze moge zrobic, poza praniem? (obawiam sie ze dlugo czysta ni...
  • Korzystałyście może z kuponów do Ikei? Na stronie jest info, że klient może wykorzystać tylko jeden kupon. Ja mam kilka zebranych po rodzinie, która je przekazała na prezenty dla mojego syna. Nie będę miała problemu przy kasie?
  • Mam bardzo zniszczony regał Billy Ikei, - pomyslalam,zeby go przemalowac. na zlamana biel- taka bedzi mi pasowac ( regal ma okleine tzw bukowa). Zrobilam juz takie przemalowanie z regalem sosnowym- starlam papierem sciernym, pomalowalam 2 razy- wyszlo cudownie- wprowdzilo nowy rustykalny klimat do mojego mieszkania. Chcialam cos podobnego zrobic z regalem Billy z Ikei- tu ostrgano mnie,z plyt z okleina nie da sie tak latwo pomalowac , no i nie da sie tak podobno zetrzec papierem sciernym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się