Dodaj do ulubionych

Ikea - kupony

30.05.11, 22:51
Korzystałyście może z kuponów do Ikei? Na stronie jest info, że klient może wykorzystać tylko jeden kupon. Ja mam kilka zebranych po rodzinie, która je przekazała na prezenty dla mojego syna. Nie będę miała problemu przy kasie?
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: Ikea - kupony 30.05.11, 22:57
      Kiedy wykorzystywalam swoj, Pani kasjerka rozmawiala z innym klientem, że można wykorzystać tylko jeden kupon do jednej transakcji. Musiałabyś więc podzielić zakupy...
      • toxicity1 Re: Ikea - kupony 30.05.11, 23:01
        Najlepiej luknąć na stronę Ikea i przeczytać regulamin.
        Rzeczywiście, zakupy trzeba podzielic.sad
        • jul-kaa Re: Ikea - kupony 30.05.11, 23:12
          Czytałam regulamin, stoi w nim:
          - Do jednej transakcji kasowej może być użyty tylko jeden kupon rabatowy. Kuponów
          rabatowych nie można ze sobą łączyć.
          - W okresie promocji klientowi przysługuje prawo do użycia jednego kuponu rabatowego.

Nikt jednak nie zbiera danych klientów, więc jest to przepis nieegzekwowalny.

Na facebookowej stronie Ikei znalazłam informację, że można jednorazowo wykorzystać do 5 kuponów, ale nadal nie wiem, czy można je łaczyć. Planowałam kupno kilku zabawek po ok. 20zł, więc teoretycznie mogę rozdzielić zakupy.
          • pitahaya1 Re: Ikea - kupony 31.05.11, 08:11
            Robiłam w weekend zakupy w Markach. Ludzie mieli całe pliki kuponów i jedynym ograniczeniem było 5 kuponów na jednym paragonie, nie jeden. Tak więc ludzie dzielili zakupy na 100zł. Normalnie cyrk na kółkach, kolejka wlokła się niemiłosiernie, bo jak komuś brakowało do tych 100zł to darł paszczę "Marek, weź te świeczki albo nie, weź może serwetki, albo coś innego...ale nie w tym kolorze". A potem przy kasie wyglądało to tak: najpierw żona, potem mąż, to znów żona przechodziła za mężem w kolejcesad

Chyba tylko ja miałam jeden kuponsmile

Ikea chyba nie przewidziała, że Polak mądry jest.

Aha, ludzie mieli po 20-30 lub więcej kuponów.
            • hela6 Re: Ikea - kupony 31.05.11, 08:24
              We Wrocławiu tak samo.
              • schiraz Re: Ikea - kupony 31.05.11, 08:33
                I w Poznaniu też ten sam cyrk.. Dopuszczalne było łączenie do 5 kuponów na jednym paragonie, w kolejce słyszałam, że ludzie kupowali je po 2 zł na allegro (od razu po kilkanaście, kilkadziesiąt sztuk). Ja oczywiście nie dostałam ani jednego pocztą, kupić też nie kupiłam i byłam jedną z naprawdę niewielu osób w kolejce bez bonu. Akcja trwa do 30 czerwca więc jak ktoś chce uniknąć szału to proponuję zakupy w Ikea po 30 czerwca.
                ------
                Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
                • hela6 Re: Ikea - kupony 31.05.11, 15:40
                  O! Jak na allegro po 2 zł to zapewne produkcja własna. Zaś wstyd będzie sad
    • jul-kaa Re: Ikea - kupony 31.05.11, 14:00
      Warszawa-Janki - można połączyć do 5 kuponów i można nimi zapłacić za zupełnie dowolne rzeczy: jedną dużą lub kilka małych.
      • rottka Re: Ikea - kupony 31.05.11, 14:42
        A skąd bierzecie te kupony?
        • maj18-98 Re: Ikea - kupony 31.05.11, 14:57
          ja swój(jeden) znalazłam w skrzynce pocztowej
        • magdzia-5 Re: Ikea - kupony 31.05.11, 14:58
          my dostalismy od rodzinki , od sasiadki i nazbieralam 8 kuponow , bylismy 2 razy w ikei i na jeden rachunek 5 kuponow mozna placic, dzieki czemu kupilam pare rzeczy ktore raczej tak predko bym nie kupila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka