inhalacje

(3 wyniki)
  • Witam. PRZEZ OSTATNIE DWA TYGODNIE MÓJ SYNEK LEŻAŁ W SZPITALU DOSTAŁ SILNYCH DUSZNOŚCI, SAMA DO KOŃCA NIE WIEM CO MU DOLEGA - NA POCZĄTKU MÓWILI ZE TO ZAPALENIE PŁUC I OSKRZELI, TERAZ NA WYPISIE PISAŁO DYSPLAZJA OSKRZELOWO-PŁUCNA Z POWODU DŁUGIEGO POBYTU POD RESPIRATOREM TUŻ PO URODZENIU, MAMY ROBIĆ W DOMU INHALACJE Z PULMICORTU, MÓWILI TEŻ COŚ O ASTMIE OSKRZELOWEJ - PEWNIE BĘDZIECIE SIĘ DZIWIŁY ŻE NIE WIEM CO MOJEMU SYNKOWI JEST ALE U NAS NA ODDZIALE COŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ O STANIE DZIECKA...
  • Mały ma 11 miesięcy po raz czwarty ma zapalenie oskrzeli i to z przerwami po kilka dni tylko. Za pierwszym razem zachorował i dostał antybiotyk miał trzy dni przerwy i na nowo ale ale dostał zastrzyki wyzdrowiał i za kilka dni znowu się rozchorował dostaliśmy inhalacje i po tygodniu znowu zachorował i w tej chwili dostaje antybiotyk i robię mu inhalacje, nie wiem co mam zrobić może ktoś z was miał taki problem. Na 10 lutego mamy wyznaczony termin zabiegu podniebienia i jak tak dalej pój...
  • Mam pytanie operacja córki za trzy tygodnie ma kaszel co zrobić żeby szybko się go pozbyć czy operacja może być przesunięta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się