Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      interferon

interferon

(6 wyników)
    • witajcie. Mój ojciec ma przeżuty na płuca...od dwóch miesięcy leczą go tylko interferonem. Co sądzicie, czy to nie mało? poza badaniami krwi, rtg i tomografią nie ma żadnych innych badań. Czy ktoś z Was lub waszych bliskich miał podobną sytuację? pozdrawiam
    • Witam, Załozylam kontynuuacje watku o raku jajnika, bo tamten pierwszy ma tak wielka ilośc postów. Strasznie się ucieszyłam jak znalazłam tą listę dyskusyjną. Przeczytałam o zmaganiach Gosi z choroba i moze mi ktos coś doradzi? Czuję się strasznie samotna z chorobva mojej Mamy, swiat gdzies pedzi a ja patrze na jej cierpienie, ile mozna przejsc chemii i ile to wszystko moze trwac. Moja Mama mna 59 lat i od 3 lat walczy z chorobą, lekarze nie dawali jej wiekszych sznas, choroba zos...
    • Hej wszystkim, mam to szczescie ze na leczenie czerniaka trafilem do klinik w niemczech. Chcialem Wam opisac jak to wyglada, zebyscie wiedzieli czym rozni sie leczenie u nas i w kraju o jednej z najlepszych sluzb zdrowia. Moja diagnoza: Breslow 2,4 Clark IV. Znamie na policzku. W piewszej kolejnosci trafilem do Instytutu Onkologii w Warszawie. Lekarz powiedzial: - wizyty kontrolne co 3 msc (reczne badaie wezlow chlonnych szyjnych) - USG wezlow chlonnyc szyjnych co 3 msc -...
    • eluchna, napisz proszę , miałaś przerzuty przy czerniaku ? Moja bliska osoba ma powiekszony węzeł 10x11 mm ( nie miała wycinanego wartownika). Lekarze po czerniaku chca natychmiast usuwać węzeł chirurgicznie, gdyz nie chca ryzykować .Tak sie boję, czy to moga być przerzuty....... Mania60- juz się zabezpieczam, jak sie załatwia ten interferon, czy on jest bezpłatny , czy nie , ile to kosztuje...Odezwijcie sie proszę
    • Bardzo prosze o namiary kliniki w Bostonie stosującej terapie radiacją protonową. Moja znajoma ma czerniaka oka i ma być operowana w przyszłym tygodniu, czyli sprawa pilna. Drugie pytanie, jakie są dlugotrwałe skutki terapii interferonem? To dotyczy mojej żony (czerniak skóry stadium 3). Onkolog zalecił interferon przez ok 2 lata. Pozdrowienia, A.
    • www.prosalute.info/forum/viewtopic.php?t=1560

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się