Forum Zdrowie Choroby tarczycy i hashimoto
ZMIEŃ
      jakie badanie

jakie badanie

(3 wyniki)
    • Do osób z ustabilizowaną sytuacją? Jakie badania i jak często polecacie robić regularnie nawet gdy nie macie problemów z samopoczuciem? Nie chodzi mi tu o trójkę tarczycową, tylko o resztę. Co mówią o tym wasi (dobrzy) lekarze?
    • Bardzo proszę o pomoc. Z zamieszczonego na forum testu na niedoczynność mi wyszło 30pkt, mojej mamie -24. Teraz zamierzam przypuścić atak w kierunku jakiegoś lekarza. Skierowania raczej nie dostanę, bo moje hormony są w normach. Ale ja widzę: ciągle jestem zmęczona, notorycznie mam zimne nogi, nic nie jestem w stanie zrobić, rodzina chce mnie wysłać do psychologa, bo niby mam depresję, a ja przede wszystkim jestem osłabiona i to jest jedyny powód mojej depresji! Po za tym od zawsze jest...
    • Jestem nowa na forum od niedawna dowiedzialam się o jego istnieniu. 4 lata temu stwierdzono u mnie hashimoto, po urodzeniu dziecka, teraz zaczynam myśleć o drugim ale sie boję ze mi sie nie uda. trafilam na fatalna endokrynolog, która tylko na mnie krzyczała i stale mówila że nic jej nie pasuje z moimi wynikami badan. w sierpniu 2006: TSH-9.22 norma 0, 36-5,5 ft3 3.88 norma 1,8-4,2, 86,67% ft4 1,27 norma 0,932- 1,71, 44,16% anty TPO 248.9 po tych wynikach dostałam dawke 50 eutyroksu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się