borowka78 30.03.11, 07:23 zapraszam, kawa, mleko, kakao, herbata. Dzień jak codzień, tysiąc myśli w głowie... Dobrze, ze za oknem wiosna. Jest słońce jest weselej... Miłego dnia kochane! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Wątek kawowy 30.03.11, 08:02 Witaj, Boróweczko. Wiosną lepiej, wiadomo. Niech ta wiosna wygania zmartwienia i kłopoty. Ja dziś jakoś z głową w chmurach, uśmiecham się do wspomnień... www.youtube.com/watch?v=oyWXfWyUAzg&feature=related Każdy dzień jest jak cud, Kochane, jak w tej piosence. :-) Miłego! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wątek kawowy 30.03.11, 08:06 Jak ja lubię Beatę w tej piosence :) Słońce i to jakie ! Chyba 20 stopni będzie- od wczoraj Julek na hulajnodze z p-kola wraca,sezon otwarty . Miłego ,zdrowego dnia Wszystkim! Odpowiedz Link
a_beatle Uprzejmie apeluję, by 30.03.11, 08:12 nie mówić dziś, jak to pięknie słońce świeci, i jak to ciepło jest, bo ....zzielenieję z zazdrości;-)))) Nie jest ciepło, nie ma słońca, szaro, buro i ponuro. Tak tylko może być w Gdańsku wiosną. Dobrego dnia! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Malinowa herbatka i sniadanko:) 30.03.11, 08:36 Wcinam, piję i wracam do roboty... Wczoraj "dzień wariata" był, dziś będzie luźniej;)....przede wszystkim spacer w pięknym wrocławskim słoneczku:) Dlatego kocham to miasto, u Nas zawsze jest najcieplej;) Znów środa, środek tygodnia, środek planów....jak ten czas mi leci...dopiero to samo pisałam...tydzień temu... Miłego dnia kochane:) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Wątek kawowy 30.03.11, 08:36 Witam Was z kawką popijaną z teściówką :)) Teściówka pozdrawia szanowne koleżanki :)) Babcia czuje się dużo lepiej, wczoraj nawet pojechała z nami do centrum ogrodniczego, a dziś jedziemy na targ. Słońce piękne, M się naprawił wczoraj i zamontował płoty lamelowe w ogródku. Chyba wczorajszy kawowy przeczytał i się chłopina wystraszył ;P Miłego dnia!! Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Wątek kawowy 30.03.11, 08:39 On tylko chce oszczędzić sąsiadom widoku przy tych pracach ziemnych, które planujesz, Tri! ;-))) Pozdrowienia dla Teściowej! Odpowiedz Link
guciowamama Re: Wątek kawowy 30.03.11, 08:36 Kochane jak ja Wam zazdroszcze tych plusowych temperatur! My musielismy przeprosic sie z odzieza zimowa i wrocic do puchowych kurtek. Wypijam tu z Wami szybka kawke i biore sie za placenie rachunkow, bo miesiac sie konczy brrr... Milego dnia! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Wątek kawowy 30.03.11, 08:49 Słońce świeci, wiatr jeszcze ciut chłodny ale zanosi się, że będzie lepiej :) Dziś w planach sprzątanie balkonu, a po południu przegląd mojego podwozia ;P Miłego dnia dziewczynki :) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Wątek kawowy 30.03.11, 09:26 Kawa, przemielona podwójnie bo mojemu M coś nie wyszło :D juniorek w nocy miał jeszcze stan gorączkowy ale bez tych wysokich skoków. Za oknem piękne słońce. Dziś w planie chowanie wszystkich kozaków i zimowych ubrań - bezpowrotnie!!!! żeby nawet śnieg miał jeszcze spaść to wystąpię na nim w półbutach :D Wyciągam klapeczki letnie i nic mnie nie obchodzą żadne nocne przymrozki :D Wieczorkiem aerobic Tri mama na pewno twój M przeczytał na kawowy wątek i się chłopina wystraszył :D Miłego dnia dziewczynki ;-) PS: Dziewczyny zajrzyjcie na zlotowe może któraś zechce ze mną zamieszkać na 2 doby w pokoju :D Odpowiedz Link
joasia83m Re: Wątek kawowy 30.03.11, 09:29 witam sie i kawke popijam. tez mi glowa ciagle pulsuje od myslenia, co zrobic zeby bylo dobrze i tak cale zycie:) oj tam, grunt ze zdrowie jest. i grunt, zeby Amelka do zdrowia szybko wrocila i nasionka posiała:) wyslalam wlasnie skan zgloszenia na konkurs poezji dzieciecej, ciekawe czy odwazy sie Dawid wystapic przed duza publicznoscia sam na scenie :D sprobujemy, co nam szkodzi ;) pozdrowienia dla Teściowki! :) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Wątek kawowy 30.03.11, 09:34 dołączam i ja po nieprzespanej nocy ,mam ochotę to wszystko rzucić i powiedzieć ja juz nie chcę Miłek jest taki cudny ale tylko w dzień ,po nocy czuję się jak niewyspana obgryziona krowa ze zdrętwiałymi rękoma bo śpi tylko u mnie na brzuchu a ja go podtrzymuję,ech Miłego dnia mimo wszystko Odpowiedz Link
cui Re: Wątek kawowy 30.03.11, 09:40 Oj dawno nasza Boróweczka z nami nie kawowała (chyba...) :) Witam się i ja. Za oknem piękne słońce, w pracy mnóstwo pracy (jak to ładnie brzmi). Popołudniu kino z M. "Sala samobójców" czy "Jak zostać królem"? Mikołaj szaleje u dziadków, kopie motyczką w ziemi, łazi po drzewach, zbiera z dziadkiem jajka i rozdaje paszę królikom. Bo moi teściowie to tacy "miastowi", którzy po wychowaniu piątki dzieci i wyleczeniu teścia z pracoholizmu przeprowadzili się na wieś i wiodą sielskie życie :) Aaaa... No i nie mogę się doczekać weekendowej Warszawy :) Miłego dnia Dziewczynki. Tri-mamma - pozdrów Teściówkę ;) Odpowiedz Link
zurawina100 ciu 30.03.11, 09:42 Co prawda widziałam Jak zostać królem a Sali nie, ale z tych dwóch wybrałabym Salę:) Idź i podziel się wrażeniami:) Odpowiedz Link
aga_junior dorka pamiętaj 30.03.11, 10:04 to tylko okres przejściowy ;-) za parę lat ci powie, że to jego życie :D Odpowiedz Link